Ali ovog puta kod mog ortaka. Hoce da kupi neki 27` monitor(za to se zalepio kao majmun),da izdvoji do nekih 25-26h Pa sam mu ja preporucio ova tri(jedan je 24`..znam jbg) :).Interesuje ga ono ugao vidljivosti i kvalitet slike,da bude koliko-toliko dobar(da nije onako taman kad se gleda sa strane) 1.BENQ 27` GL2760H LED YN panel 24.606din 2.Dell E2414HM TN LED 24` (na akciji je,pa zato) 17.990din 3.Philips V-line 273V5QHAB/00 A-MVA panel 4ms 22.990din E sada..koliko mu je bitan panel,odziv(ms) i slicno??Sta je dobro od ovoga ili nesto sasvim drugo do te cene?Jos jedna stvar..Za koliko bi mogao da ode njegov Samsung S22B150 5ms (GTG)? Hvala svima koji su voljni da pomognu :)
Ako ne nadje zeljeni model sa odgovarajucom velicinom ekrana, neka pogleda Dell P2414H, kosta 26k koliko vidim u Emiju. Odlicna slika, boje, ugao, sve..
@ZooLoo Gledali smo taj Dell ali je on 17.990din :).Ali je 24`,pa mu to muka teska @Daum ako je bas superioran kako je tako jeftin?Jel se isplati to uzimati?Bas nemamo iskustva sa monitorima?Dal je taj Philips bolji od onog Benq 27`?
Ovaj philips je AMVA(sta god to znacilo)i ne znam zasto je jeftiniji od ostalih..ali ono sto vidim je da je 4ms odziv(a na zvanicnom sajtu pise 14ms!!),da je neki V-line i da se jedva nalaze neki testovi za njega?! Ovaj Benq deluje primamljivo,ali mislim da mu nije neka slika...A DELL je 24` :D???
:: Ovaj philips je AMVA(sta god to znacilo)i ne znam zasto je jeftiniji od ostalih..ali ono sto vidim je da je 4ms odziv(a na zvanicnom sajtu pise 14ms!!),da je neki V-line i da se jedva nalaze neki testovi za njega? :: Ovaj Benq deluje primamljivo,ali mislim da mu nije neka slika...A DELL je 24` :D?? :: :: ::
@Stefano Oba mu prelaze budzet(jedva nakrpljeni),,a sto se tice ovog drugog i nije perverzija :).Citali smo testove za njega i kad se igraju igrice,ivice ili ti krajevi fale,kao da su odseceni(zbog 21:9),kao da je sve zoomirano..i jos par mana. @quna od prilike je tako hehe .)...Da sad se bas dvoumi oko ovog philipsa,primamljiv je jako..ali nema nesto opsirnije o njemu,pa ne znamo kakav je prikaz..kakav je za igre? @lakiwot Gledao sam taj i bas je dobar, ali je skup jbg.
Zna on da je ono koliko para,toliko muzike(u Srbiji je jos gore),ali jbg..takve su mu mogucnosti :(.Hvala na predlozima
Aj mi samo reci kakav je ugao vidljivosti,jel se gubi kad se gleda sa strane?Kako ti deluje slika? Ja sam video ovaj za 22.990din. Ne znam koliko je nju izasao,ali mislim da je to ok cena? Hvala ti :).
Treba ortaku da legne kinta,pa da pazari monitor.Uzeo bi ovaj sto si i ti preporucio.. Pa samo da te pitam jos jednom za utiske,posle duzeg koriscenja,kako ti se cini? Da li da uzima ili ne?Da trazimo neki drugi?
Philips ili Dell, mada ja bih isao na Philips zbog vece dijagonale.
Kao sto rece Daum, VA iteracije panela (MVA, SPVA itd) su odlicne, tako da nema greske sa Philipsom, Benq bih izbegao, dok je doticni Dell provereno dobar.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.