Kolika je maximalna safe temperatura?radi se o tome da njen mali kuler radi glasno ko usisivac i uvek je na max,pa sam preko njega stavio veliki vent i zasarafio za hladnjak :P Igra se samo pes i to je to,inace sluzi za filmove net itd.Igrao sam 30min pes 2010 i temp je 85c jel to puno??? Konfa je: codegen 400w 2gb ddr2 500gb wd cpu e5400
Ako toliko ide dok igras glupi pes, onda je to vec ozbijno, tj. meni ne bi bilo svejedno da mi tako radi. Meni na stock kuleru nekada, na svim mogucim heavy opterecenjima nije islo toliko..
Sad sam stavio tj spoijo da brze vrti vent tj stavio crvenu zicu na zutu od napajanja...Pa cu videti kolike su temp.Sta mislis do koliko je safe za pes? :)
Ma stavio sam da vrti brze,malo je bucniji za moj ukus ali dostaaa tisi od njenog jer njen uvek vrti na max!!Probao sam sve programe ali nece,stalno je na max. Primetio sam da se maticna jako greje,onaj hladnjak mali sto je iznad grafe je bas vruc skoro da se opecem...valjda nije ozb nesto! Kuciste je neko malo pa ni nema provetrenost!
:: Kolika je maximalna safe temperatura?radi se o tome da njen mali kuler radi glasno ko usisivac i uvek je na max,pa sam preko njega stavio veliki vent i zasarafio za hladnjak : :: Igra se samo pes i to je to,inace sluzi za filmove net itd.Igrao sam 30min pes 2010 i temp je 85c jel to puno?? :: Konfa je :: codegen 400 :: 2gb ddr :: 500gb w :: cpu e540 :: :: :: saphire 7850 dual-x 1g :: msi z77a-gd6 :: 2x4 exceleram white 1600mh :: i5 2500k 4.0gh :: Hitachi 500g :: SSD SP 120g :: superflower 700w modula ::
Ma sredio sam sve,obrno sam zice na kuleru crvenu sa kulera stavio na zutu na napajanje i zasarafio preko malog kulera na grafi i sad ne prelazi 65c nakon sat vremena igranja pes 2016 :) Ma to je sestrin komp,sluzi za word,exel,YT,filmove.Ponekad zet odigra pes i to je to... Videcu za maticnu,cini mi se da se mnogo greje...Proc je do 60c a grafa oko 65c sto je sasvim ok!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.