To ti je isto kao kad odes na Kalenic(nedeljom) i imas paprike po 70din. i 2 do 3 tezge nize 250din. Propipas ih, proberes i razlika gotovo da i ne postoji. Mada, po svemu sudeci jedan je proizvodjac, a drugi nakupac/sibicar..
Koga mrzi da se shece, izgubi iz vrece...
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Pratim i zezam se sa oglasima od neke 2008.me-2009.te...Sta se sve moze videti javno na oglasima je za ne poverovati.
Cuvenog Bojana iz Nisa,vidjam od kad znam za sebe... Kome prodaje,i po kojoj ceni ne znam. Znam samo koliko puta sam vristao od smeha na njegove oglase zajedno sa prijateljima...
Inace,secam se vrlo dobro,imao je na stanju jedno 3 komada,mozda i vise gtx 260. Kunem ti se ako to nije stajalo minimum godinu dana na oglasima,mozda i duze...Recimo,ako je karta vredela oko 80-100 evra,on je trazio nesto nenormalno tipa 220 evra,tako nesto. Oglasi su mu uvek bili hvalospevi u picku materinu,sa nerealnim pricama kako grafike jedu malu decu,itd...
Medjutim,posle nekoliko godina iskustva,mogu reci samo ovo je javno,sta se sve radi krisom,i kako ljude zajebu,pa to je neverovatno.Vise za plakanje,nego za smejanje. Tako i shvatas da je najvaznija skola-zivotna skola,i da treba sto vise znati i sto vise se razumeti u prakticno sve,jer je manji rizik da ce te neko zajebati.
Msi Z87 G45 Gaming + 4770k ES /Club 3d r9 280x Royal Queen/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/kingston v100 60 gb,WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.
isprodavao neke stvarčice za 5 banki pa skupio poene a ovo ako prođe, prođe. Čisto sumnjam da se neko pecao na ove grafike, pa valjda ljudi provere koliko to košta u radnji prvo !!!!
:: http://goo.gl/7DK2E :: :: :: :: Asus P5QC, Q 6600, Geil GVP31600 2x2Gb DDR3, LC Power Metatron 8650, Ati Radeon 795
Ladno isti lik... Bojan iz Niša je sada Bojan iz Bele Palanke... Verni sledbenik kulta Ljubiše iz Pančeva. Isti broj telefona, iste ocene... Izgleda prati forum pa je rešio da se maskira.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.