Drugar kupio grafiku u jednoj domacoj firmi, u pitanju je PowerColor Radeon HD 6570, 1Gb ddr5. Ubacena u slot, i prc - masina se ponasa kao da apsolutno ne vidi tu kartu, iako da sliku, s` tim sto izbaci neku jadnu grafiku (k`o da je u pitanju neka matora integrusa, posle instalacije drajvera opet ista prica, onda je i reinstaliran sistem, pa je probana grafika i na tri moje ploce, ukljucujuci i ovu iz potpisa, i svugde istia prica! Jel` ima iko ideju sta je u pitanju, ili da se nosi na reklamaciju?
Asus P5QC, Q 6600, Geil GVP31600 2x2Gb DDR3, LC Power Metatron 8650, Ati Radeon 7950
Bar da skonta drajvere sa diska...Nego ni to. Znaci, pravac na reklamaciju. Asus P5QC, Q 6600, Geil GVP31600 2x2Gb DDR3, LC Power Metatron 8650, Ati Radeon 7950
Kako god ni u jednom slucaju ne sme da pristane da mu kartu uzmu kao da je provere a da ne dobije drugu na koriscenje jer to ume da se razvuce mesec i vise dana.
Znaci samo zamena odmah ili druga karta na krosriscenje dok ne nadju sta je problem.
Zvao sam ih, za sad su normalni pa su `prihvatili` da u ponedeljak zamene kartu, s` tim sto sam napomenuo da to sto se on ne razume, ne znaci da nema nekog ko zna, i da su duzni da zamene u zakonskom roku. Videcemo sta ce biti. Inace, setio sam se jedne karte sa istim problemom, tad je frka bila oko bios-a iste. Inace, kasnije cu okaciti fotke negde, skoro 100 posto sam ubedjen da je ovo kineska verzija te karte, jer na sajtu ne postoji.
Asus P5QC, Q 6600, Geil GVP31600 2x2Gb DDR3, LC Power Metatron 8650, Ati Radeon 7950
Grafika danas vracena u firmu u Borci - pre toga prosla temeljne preglede na vise mesta u Bg-u i Tortojed je skroz u pravu (thanx za konstataciju Torto), ali je vrhunac bezobrazluka taj sto su iako se vraca u zakonskom roku jedva prihvatili reklamaciju, pa su posle dva sata ubedjivanja posto nisu imali drugu kartu vratili pare. Da vic bude veci, kupljena je R7 u drugoj ispostavi iste firme nepunih sat vremena kasnije za par hiljada vise. P.S. Za vracenu karu se ispostavilo da je kineska kopija.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.