sexa33 znam da sam dosadan i da vam je vise muka od mene pogotovo ljudima koji mi stalno odgovaraju ali jednostavno ja se ljudi ne razumem i nemam bas mnooogo para i nisam tatin sincic koji je dobio pare i sada smaram ljude cisto radi reda NE !! mnoooogo sam radio zadnjih 5 meseci da bih priustio sebi ovako nesto :( nego da predjem na pitanje poslednji put u vezi monitora ! da li ovaj samsung ili 226bw ? jeftiniji je od 2232bw za nijansu nekih 3000din. hvala na razumevanju !
Ne bih da pricam ` napamet `, ali nekako imam osecaj da je Samsung ta dva monitora proizveo u tehnoloskom procesu poznatom kao ` isto, samo malo drugacije izgleda `. Cini mi se da je to stvarno isto, ali je 2232 noviji model, pa mu je i cena nesto veca.
P. S. Zasto ljudi imaju komplekse od sindroma tatin sin? Ne bi voleo da si ` tatin sin `, pa da budes oficijelni jahac estradnih zvezdica sirom Srbije, a mozda i dalje? ` Kiselo grozdje `, pre ce biti.
haha nemam ja komplekse to sam rekao iz fazona zato sto su me napljuvali u prosloj temi kako ne znam sta hocu itd... neki ljudi ne shvataju sta znaci NEMATI TRI BLAGE VEZE o LCD ekranima :) ja sam duduk i nisam imao pojma......da bi sebi olaksao muke sada sam bio u samsug-ovoj radnji i video sam kako izgleda 226bw LJUDI MOJI JA ZA SVOJIH 26 GODINA NISAM VIDEO NISTA BOLJE I LEPSE OD 226BW !!!! :) 206bw i 226bw !? ma bre ima da pozajmim pare za onakvog lepotana od monitora ono je LUDILO !!! kada ga budem uzeo prenosim vam utiske !!!!! p.s. video sam i taj 2232bw nije mnogo lepsi a ne vredi davati pare za njega zato sto mislim da je ista masinerija unutra! hvala na svemu !
pogresio sam 2232bw je jeftiniji od 226bw hmmm sada me to kopka NOVIJI A JEFTINIJI ???????? evo raspitao sam se i za to u par radnji kazu da je kvalitetniji panel u 225bw stime i ta veca cena ! ako nisam upravu demantuje molim vas ! ako lazu mene lazem ja vas :(
Asus VW222S 22â (dijagonala 56 cm) Wide screen Trenutno najpopularniji 22`` monitor na svetu Odziv 2ms Najbolja kupovina s obzirom da kosta samo 200 evrica.
Nije mi jasno ko je lud da kupuje samsungove monitore sa istim tehnickim detaljima, i pritom su skuplji 100-200e.
Taj nema DVI...a i ovi samsung monitori su kvalitetniji od tog Asus-a..pritom da si malo gledao malo po forumu,primetio bi da je decko vec pitao kakav je taj model...
Mislim da te pale, jer oce da ti uvale 225. Taj 2232 je izgleda bolji i od 226BW i od 226CW koja ima dosta artefakta. Jedino sto je lose na njemu je postolje i izgleda da je zato jeftiniji od 226BW.
Mislim da te pale, jer oce da ti uvale 225. Taj 2232 je izgleda bolji i od 226BW i od 226CW koja ima dosta artefakta. Jedino sto je lose na njemu je postolje i izgleda da je zato jeftiniji od 226BW.
Umoran sam pa nisam citao sve postove. Situacija je ovakva:
226BW se pravio u dve serije, sa razlicitim panelima. Jedan je bio odlican, drugi je bio lesh (ne toliki lesh ali nije opravdavao cenu koliko kosta) Onda su izbacili model 223BW koji je u stvari tadasnji 226BW, tako da imas sanse 50:50 da zabodes lesh odnosno dobar monitor, 223BW je pokusaj samsunga da opere ljagu sa ocajne serije 226BW Sada se 226BW pravi samo sa poboljsanim panelima i odlican je. 226CW je izasao kao najjaci 22` monitor u klasi. Ne postoji (bar kod nas) bolji 22` monitor. 2232 je serija 223 sa dobrim panelima (ili ti bivsi 226 sa dobrim panelom)
Naravucenije:
2232BW najbolje nudi za ulozen novac 223BW ocaj blagi. mrtav piksel u najavi, ali ipak najjeftiniji 2ms 22` panel, high glossy - ZA IZBEGAVANJE 226BW odlican monitor, pod uslovom da je iz nove serije. 226CW savrsenstvo bozije.
EH DA... sto se tice 225BW, to je ODLICAN monitor, starije generacije, kome je jedina `mana`. sto je subjektivno jer je nekome i `vrlina`, to sto jedini od navedenih nije High Glossy. To sto su ti rekli da je kvalitetniji su 100% u pravu, medjutim mislim da je malo zastareo da bi razmisljao o njemu.
226bw je odlican, ako ubodes originalnii Samsungov panel, jedno vreme su stavljali laznjake, ali se masa bunila, pa su navodno u poslednje vreme svi sa Samsungovim panelima ( bar u inostranstvu).
226cw je usavrsena verzija 226bw. Iskljucivo sa Samsungovim panelom, ima veci spektar boja, ali ima problema sa artefaktima. Ubedljivo najskuplji. Ne bih rizikovao.
2232bw kako pisu po forumima bi trebalo da je redizajnirana 226bw sa eventualno sitnim hardwerskim doterivanjima. Navodno stavljaju samo Samsungove panele. Slika kao na 226bw ili bolja. Postolje je kljakavo, a mana je sto ne moze da se menja kao sto moze na svim drugim monitorima. U svakom slucaju ako te taj deo u vezi ergonomije ne brine ovo je ubedljivo bestbuy za tebe.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.