Pozdrav svima, malo sam ispao iz stosa kada su cene grafickih u pitanju, a planiram neku polovnu 270x ili gtx760. Pa me interesuje, koliko bi bilo realno platiti, a da ima domacu garanciju. Vidim da su cene na KP bukvalno sarene, i da se razlikuju cak i do 70-80e izmedju najjeftinije i najskuplje za isti model.
pa vidi zavisi na sta natrcis, ja sam krajem oktobra uzeo polovnu Asus 270 2gb u garanciji do decembra 2016g za 9500din +ptt sto je skroz ok cena. Za 270x model eventualno bih doplatio +1000din mada zaista nema potrebe jer se Asus 270 lepo oc te prakticno dobijes 270X .)
nv zna da bude dosta skuplja.
HAHAHA jebo te Max vise.. :D
:: Pozdrav svima :: malo sam ispao iz stosa kada su cene grafickih u pitanju, a planiram neku polovnu 270x ili gtx760 :: Pa me interesuje, koliko bi bilo realno platiti, a da ima domacu garanciju. Vidim da su cene na KP bukvalno sarene, i da se razlikuju cak i do 70-80e izmedju najjeftinije i najskuplje za isti model :: :: Hval :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Catz
:: Pozdrav svima :: malo sam ispao iz stosa kada su cene grafickih u pitanju, a planiram neku polovnu 270x ili gtx760 :: Pa me interesuje, koliko bi bilo realno platiti, a da ima domacu garanciju. Vidim da su cene na KP bukvalno sarene, i da se razlikuju cak i do 70-80e izmedju najjeftinije i najskuplje za isti model :: :: Hval :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Catz
Ja sam pre manje od mesec dana uzeo polovnu MSI 270x za 110eur, u garanciji jos nesto malo preko godinu dana. Povoljnije od toga, sa garancijom, nisam nasao.
Pozzz drugari, nemam 7950 vec duze vreme, nego me mrzelo da menjam potpis. zapravo od cele konfe iz potpisa imam samo SSD :) Koristio sam integrusu par meseci, pa rekoh da se poigram sad za praznike kad se bude sedelo kuci. eh da, moram da napomenem da koristim omanje kuciste, tako da ne moze bas svaka grafa da stane. Video sam 270x sapphire TRI-X za 15200 dinara, ali na zalost nece moci da stane. I koja je fora sa onim likom iz Leskovca koji to prodaje. Zasto samo 6 meseci garancije, a graficke su nove i sa kutijom. Da nisu reparirane mozda?
Reparirane su sigurno. u junu su se prodavale sa godinu dana garancije + fiskalni račun. Pošto je prošlo pola godine...
Pozdrav!
Vlada
:: I koja je fora sa onim likom iz Leskovca koji to prodaje. Zasto samo 6 meseci garancije, a graficke su nove i sa kutijom. Da nisu reparirane mozda ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.