Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
koji monitor...
STRANA 1 OD 1
xdachax koji monitor... 29.10.2007. 20:42 T6252

status: user
broj poruka: 24

Cao narode imam jednu dilemicu. Dvoumim se izmedju dva Acerova modela X223W i AL2216WS. Ono sto me cudi je to sto su skoro potpuno isti, a prvi je jevtiniji i ima kontrast 2500:1 (ako je uopste istina) a drugi ima 700:1. Sta mi saetujete? Pozdrav!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gOrD Za te pare. 29.10.2007. 22:24 #31584

broj poruka: 16
Sasvim sam zadovoljam, ja htedoh onaj drug AL2216WSi ali ga ne bejase, pa uzeh ovaj X223W. Jedina mana Nema Dvi ulaz . Sasvim je dobar i ima necega 2500:1(kontrast). Samo tesko pase u ovaj sto za racunare . Ako gledas filmove gledaj da nije neki pirat sniman u bioskopu ocajno je.

Majku mu staru
pajsgudgud Ja imam onaj drugi 30.10.2007. 18:13 #31667

broj poruka: 3742
Ja sa druge strane imam AL2216w. I da se ne ponavljam stoti put ukratko super je boje malo bledje ako prelazis sa crt-a, na LCD, probija malo po ivicama, nista strasno(ne vidi se u radu), D-sub za 16000-17000(imas ga u Rodicu na NBG-u) i vise nego odlican monitor.DVi ti ne treba budi siguran.
a sta ti ja znam...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs