Bas me zanima ovo ubrzanje od 10% kod startovanja aplikacije. Kod starijih masina zablokira win dok se otvori catalyst .) Kliknes, odes pojedes nesto pa se vratis da podesis nesto u katalistu .)
Pa stavi SSD na dobar komp, meni se otvara brzinom kojom mogu double click da uradim a za vreme bootvanja ne više od 2 sekunde zajedno sa drajverima.
:: Bas me zanima ovo ubrzanje od 10% kod startovanja aplikacije. Kod starijih masina zablokira win dok se otvori catalyst .) Kliknes, odes pojedes nesto pa se vratis da podesis nesto u katalistu . :: :: ::
Taj katalizator od prvog dana baguje i ne radi kako treba. Zelim mu mucnu smrt.
I7 4790k 5ghz(operisan) Asus Maximus VII Hero Kingston Fury 2x8gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 500gb. CoolerMaster V700
:: Bozicno izdanje,mada se ne bi cimao oko testova i ubrzanja od 10% :: :: Instalirao sam,za sad mi deluje mnogo bolje od katalizatora ali videcem :: ::
Niko ne zna do cega je. Neki imaju, neki nemaju. Imamo istu kartu, a ni ja nemam tu opciju. Doduse, koristim win 7
Inace, pazite na ventilatore, jer ovi drajveri `blokiraju` sve programe u custom podesvanja. Masi ljudi su se pregrevale graficke i crashovali sistemi dok nisu skontali im je graficka otisla na 90+C jer su se ventovi prilikom igranja nekih zahtevnih igara vrteli na tipa 18%.
Morate svaki put da ukljucite auto u overdrive ili da stavite odma da se vrte na 50, 60% da ne bi morali svaki put kad restartujete komp isto da ponavljate.
Ovo sto je Peki napisao u vezi FluidMotion videa, svidja mi se i pozdravljam sto preko drajvera ubacuju ovakve stvari, za pohvalu zaista, video postaje dosta fluidniji ali i ne preporucujem preterano za filmove dok je za crtace odlicno.
Generalno svi koji zele da koriste ovakve stvari, a nebitno koju kartu imaju(ati/nv), mogu da probaju Splash Pro EX player, koji ima pregrst fantasticnih opcija za video,a interfejs mu je vrlo jednostavan i lak za koriscenje i podesavanja, ima podrsku za hardware-sku akceleraciju videa bilo preko NV ili ATI karata, dovoljno je samo podesiti i aktivirati unutar setovanja. https://mirillis.com/en/products/splashexport.html
Mozete da probate free trial pa da se uverite kako je dobra slika, a postoji naravno i narodna verzija. .)
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium + Z-5500
Splash Pro EX i MPC-HC+MadVR imaju malo zelenkastu sliku i crna je isprana. Fluid motion/smooth motion u tim plejerima radi ali, ne znam da li je moguce zadrzati i kvalitet slike.
Nisam bas primetio to o cemu pises, da je slika zelenkasta, kako u MPC-u tako i u Splash-u. MPC je po meni nesto najbolje kada je video player za PC u pitanju, jer radi sa externim kodecima i mozes da ga modifikujes po zelji.
Splash je odlican zbog boost-a slike jednostavnim slajderima i vrlo je lak za koriscenje za one koji ne zele da se preterano zezaju sa setovanjima.
Kada je u pitanju MPC ja koristim CoreAVC video decoder, on mi generalno daje najbolji kvalitet slike za HD materijal. Takodje ga koristim i u kombinaciji sa KMPlayer-om.
CoreAVC i Splash player mi daju slican rezultat po pitanju kvaliteta i boja kod HD filmova.
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium + Z-5500
:: Splash Pro EX i MPC-HC+MadVR imaju malo zelenkastu sliku i crna je isprana. Fluid motion/smooth motion u tim plejerima radi ali, ne znam da li je moguce zadrzati i kvalitet slike.
:: GCN 1.0 karte izgleda ne podrzavaju. Posto vidim samo ljudi sa 1.1+ imaju fluidmotion :: :: 5820k @ 4.3gh :: Alpha NexXxoS Cool Answer 360 D5 / U :: Asus x99- :: Asus R9 280X Dc2T :: 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL1 :: Samsung 840 EVO 256g :: 1tb WD Black :: Seasonic 760w XP2 Platinum :: CM Storm Stryker :: Dell P2414h @ 80hz b :: ::
U mpc-u je verovatno moguce podesiti ali Splash nema napredna podesavanja i znam da je problem u limitiranciji RGB 16-235.
:: Nisam bas primetio to o cemu pises, da je slika zelenkasta, kako u MPC-u tako i u Splash-u. :: MPC je po meni nesto najbolje kada je video player za PC u pitanju, jer radi sa externim kodecima i mozes da ga modifikujes po zelji :: :: Splash je odlican zbog boost-a slike jednostavnim slajderima i vrlo je lak za koriscenje za one koji ne zele da se preterano zezaju sa setovanjima :: :: Kada je u pitanju MPC ja koristim CoreAVC video decoder, on mi generalno daje najbolji kvalitet slike za HD materijal. Takodje ga koristim i u kombinaciji sa KMPlayer-om. :: :: CoreAVC i Splash player mi daju slican rezultat po pitanju kvaliteta i boja kod HD filmova :: :: :: AMD FX-8350 + Noctua NH-D1 :: MSI 990FXA-GD8 :: Kingston 16GB 1600MHz Hyper Gre :: MSI GTX780 Lightnin :: Dell U2412M + LG D2343 3 :: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: Creative X-Fi Titanium + Z-5500 :: :: :: Splash Pro EX i MPC-HC+MadVR imaju malo zelenkastu sliku i crna je isprana. Fluid motion/smooth motion u tim plejerima radi ali, ne znam da li je moguce zadrzati i kvalitet slike.
U mpc-u je verovatno moguce podesiti ali Splash nema napredna podesavanja i znam da je problem u limitiranciji RGB 16-235.
:: Nisam bas primetio to o cemu pises, da je slika zelenkasta, kako u MPC-u tako i u Splash-u. :: MPC je po meni nesto najbolje kada je video player za PC u pitanju, jer radi sa externim kodecima i mozes da ga modifikujes po zelji :: :: Splash je odlican zbog boost-a slike jednostavnim slajderima i vrlo je lak za koriscenje za one koji ne zele da se preterano zezaju sa setovanjima :: :: Kada je u pitanju MPC ja koristim CoreAVC video decoder, on mi generalno daje najbolji kvalitet slike za HD materijal. Takodje ga koristim i u kombinaciji sa KMPlayer-om. :: :: CoreAVC i Splash player mi daju slican rezultat po pitanju kvaliteta i boja kod HD filmova :: :: :: AMD FX-8350 + Noctua NH-D1 :: MSI 990FXA-GD8 :: Kingston 16GB 1600MHz Hyper Gre :: MSI GTX780 Lightnin :: Dell U2412M + LG D2343 3 :: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: Creative X-Fi Titanium + Z-5500 :: :: :: Splash Pro EX i MPC-HC+MadVR imaju malo zelenkastu sliku i crna je isprana. Fluid motion/smooth motion u tim plejerima radi ali, ne znam da li je moguce zadrzati i kvalitet slike.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.