Rade decenijama, uvek sinonim kvaliteta, a u biznisu sa monitorima spadaju u veoma poznato ime sirom sveta. Pre pojave LCD radili su sa Sony Trinitron cevima a monitore prodavali po konkurentnim cenama. Na zalost niko ih davno vec ne uvozi u SRB. Kakvi su sada ne znam ali jedno je sigurno - cena je odlicna.
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
To su stvarno bili vrhunski CRT monitori, gde se na zalost niko nije nasao mudar da uvozi i zastupa brend. Valjda je zvucnije Sljamsung za ovo podneblje - nesto poput statusa golf dvojke u nasoj naciji.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Upravo tako, komercijala. Ja recimo obozavam monitore, ali bas zbog toga nisam ni cuo za ovu firmu do pre neki dan kada sam procitao vest na ITsvetu.
Sta je sa Nec-om?
I7 4790k 5ghz(operisan) Asus Maximus VII Hero Kingston Fury 2x8gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 500gb. CoolerMaster V700
:: To su stvarno bili vrhunski CRT monitori, gde se na zalost niko nije nasao mudar da uvozi i zastupa brend. Valjda je zvucnije Sljamsung za ovo podneblje - nesto poput statusa golf dvojke u nasoj naciji :: :: Pozdrav ::
Sta je sa NECom...? Isto sta i sa svim ozbiljnim proizvodjacima nekonfekcijske linije proizvoda. Prisutni su na jakim i ekonomski stabilnim trzistima, gde ljudi mogu sebi da priuste cenu kvaliteta. Ako pogledamo realnosti u oci, ko ce u Srbiji otvarati predstavnistvo kvalitetnih brendova, zarad prodaje jednog monitora nedeljno, kada je za rentabilnost potrebno prodavati 10 monitora dnevno. Lako ce se srbinu objasniti razlika u kvalitetu prikaza, ali veoma tesko razlika od 20-50% u ceni :)
Meni je, u spavacoj sobi, jedan ASLCD24WMCX-BK iz 09-2007, uz eksterni TV tuner sluzi odlicno kao LCD TV, a spustim ga ponekad u kancelariju kada sklopim neku masinu za igranje, obicno nedelju - dve za praznike oko nove godine. Monitor koji i dan danas, posle 7 i kusur godina, po kvalitetu prikaza moze da se nosi sa jeftinim 24` ekranima, a neke cak i da nadmasi...
Kao što maloprije reče VMARC. Nema takav tip robe tržište u ovoj maloj zemlji. Par liga smo daleko kao društvo. Ako se neko sjeća prvih 22 ki Ilijame, bili su skuplji čak i od Pioneera i Sony-ja, a ne konfekcijskog Samsunga iliLg-a.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.