Sto rece VMARC: mozda si pre toga imao EDO, SDRAM, DDR....mozda si imao AT napajanje...mnogo `mozda`. Moras navesti sta tacno ostavljas od masine jer od toga uveliko zavisi da li moze ili ne moze da se udene
Evo , mene , izvinjavam se sto nisam rekao o ramu i o ostalome... Imam ram memoriju 512 mb.....a ostalo nemam pojma....
Sto se tice toga sta nameravam da kupim... Nameravam da uzmem amd procesor mozda 4500+, 4600+ dual core ili nesto slicno.....
e sada , to kosta nekih 80 evra sto snaci da mi ostaje oko 130 evra za graficku + maticnu....
e sada ako bi mogli predlozi sta da uzmem za tih preostalih 130 evra Graficka ako bi mogla neka sa directx 10 supportom sto znaci 4 pixel shadera.... a sto se tice maticne nesto sto moze da se uskladi sa ovime...
e josh nesto da dodam , koliko bi me josh dodatno para kostalo struja i ostalo potrebno..
:: Evo , mene , izvinjavam se sto nisam rekao o ramu i o ostalome.. :: Imam ram memoriju 512 mb.....a ostalo nemam pojma... :: :: Sto se tice toga sta nameravam da kupim.. :: Nameravam da uzmem amd procesor mozda 4500+, 4600+ dual core ili nesto slicno.... :: :: e sada , to kosta nekih 80 evra sto snaci da mi ostaje oko 130 evra za graficku + maticnu... :: :: e sada ako bi mogli predlozi sta da uzmem za tih preostalih 130 evr :: Graficka ako bi mogla neka sa directx 10 supportom sto znaci 4 pixel shadera... :: a sto se tice maticne nesto sto moze da se uskladi sa ovime.. :: :: :: e josh nesto da dodam , koliko bi me josh dodatno para kostalo struja i ostalo potrebno. :: :: Usput , Dyca , Veliko hvala . pozz
Batko, ti malo nas zezas...?
Znas za pojmove dx10, 4 pixel shadera a ne znas koja ti je memorija? Znas samo da je 512mb...? Nema tebi pomoci... Bar za sad... :)))))))))
Sa takvim nastupom i razmišljanjem, najbolje da odeš u neku `čuvenu` veleprodaju ili garažaru koje se reklamiraju.... i tako.... i, kažeš im koliko si para savio u džepu, i, oni ti to uklope, samo tako`. Posle imaš nas ovde da smaraš, kako da to proradi ili da ti objasni zašto ovo - zašto ono.... Vreme koje si odvojio - od tri ili manje dana, da naučiš ili saznaš nešto bitno o komponentama koje ti trebaju kao i koje imaš, previše je kratko, pa se ne trudimo.
Izvinite ljudi ali cisto pitam sta bi onako bilo naj da se kupi za te pare.... tako da kada odem da kupim kazem glavne stvari sta mi trebaju a ostalo neka oni uskladjuju...
Sto se tice da kupi playstation.... neznam dali mogu da igram guild wars ili wow sa njime...
Nema sanse da naje novu 7900gs...a glupo je da kupuje polovnu sada kada ce nVidia da izbaci nove grafe koje ce spustiti cene sadasnjim..Znaci neki 8600gt,po mogucstvo hardverski klokovan..i uzivaj...poz
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.