Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Sta je ovo danas sa grafikama i igricama!!!
STRANA 1 OD 1
uroskoko Sta je ovo danas sa grafikama i igricama!!! 28.10.2007. 15:11 T6230

status: user
broj poruka: 6
Ja svarno vise ne znam sta se ovo desava sa igricama i postojecim grafickim kartama, covek ne moze da kupi grafiku sedne kuci opusti se i odigra neku igricu na miru a da mu se nejavi neki problem!!! Od kad sam kupio novu grafiku asus 8600gts nisam spoijo ni 2 sata ljudskog igranje neke nove igrice a da mi se komp nije restartovao ili izbacio iz igre ili da mi se monitor nije iskljucio!!! Strasno, da li su losi drajveri ili ove nove igrice vise stvaro ne znam!!! Svi kazu testiraj kartu u 3d marku(05,06), ali dzaba meni sto radi super u 3dmarku 2 sata kada nece u omiljenoj igri. Prvo me je zezao world in conflict, posle 20min igranja monitor mi se jednostavno iskljuci i posle 3,4 sec komp se restartuje! PA ja kazem ajde mozda su losi drajveri(imam polsednje) ili igrica se bas ne slaze sa mojom grafikom pa ajde necu je igrati nekim 2,3 meseca dok ne izadju novi ili dok se pojavi neki patch za igru! POsle instaliram stranglehold, u poceku sve radi super kad ono danas posle jedno 3 sata igranja desi mi se ista stvar kao i u world in conflict-u, monitor mi se jednostavno ugasi(predje na stand by) starsno!!! Posle toga probam coh ovaj novi, grafika super sve super(jednosat vremena) kad ono izbaci me u windows! Pise aplication crash exe. fajl nije dobar ili tako nesto, ono kao kad s ubaguje neki program pa se iskljuci! Ja vise stvarno ne znam sta da radim, da li da polupam ovaj kompijuter ili da zalim za parama koje sam dao na grafiku, ili da jesnostavno prestanem da igram igrice u opste?!!!
Konfig: Amd 5600+, asus m2n-e, 2x1gb geil, 250gb seagate, asus 8600gts, lc 550w
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SrAtlas ::: 28.10.2007. 15:22 #31462

broj poruka: 144
Majstore,
piraterija ima svoju cenu.
Sacekaj v1.x ili rebuild verziju igre,
downloaduj patch ili kupi original primerak.
Garantujem ti da neces imati problema.
Poz.

p.s. Na trafici blizu tvoje zgrade
ili kuce mozes naci original
igru World War Zero.Cena je 250 din.
Igra nije narocito zanimljiva, ali ces, za
samo 250 kinti, moci da ispitas da li je stvarno
problem u tvojoj konfiguraciji ili u piratskom softveru.
Mislim da vredi.
MaliAbner Ko sto rece Atlas... 28.10.2007. 15:39 #31463

broj poruka: 7769
Piraterija je cudo...
Recimo da je moja racunaljka slicna tvojoj, nesto slabija grafika, nesto jaci CPU originalni XP, originalna igra 2 dana bez izbacivaja u OS.

Cini mi se da tebe ubija (nerado cu priznati) kombinacija piratizovanog softvera i AMD, od kad sam kupio Intel imam daleko manje pucanja igara, ne samo onih koje sam dobio uz graficku i kopija originala nego i onih sumnjivog porekla.

Recimo skoro sam probao jednu popularnu koju je trebalo samo prekopirati na HDD pokrenuti *.reg i igrati, nije ni jednom izbacila u OS od pocetka do kraja igre, samo sam morao da ubacim neki dx*33.dll.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

mismi77 Jao dokle da pričam??? 28.10.2007. 16:18 #31467

broj poruka: 105
UVEK KADA PROMENIŠ HARDVER (PLOÈU ILI GRAFIÈKU) IMAJ NA UMU DA SU STARI DRAJVERI JOŠ UVEK TU NEGDE I DA ÆE TI NAPRAVITI HAOS !!!! POGOTOVU AKO SI PRE TOGA IMAO ATI A SAD KORISTIŠ NVIDIU!!! DAKLE KAD KUPIŠ HARDVER PREFORMATIRAŠ HD PODIGNEŠ SVE NOVO (PA I NOVE DRAJVERE) I ONDA SVE RADI 98% DOBRO. UVEK POSTOJI 2% ŠANSE DA NEŠTO NE RADI KAKO TREBA ŠTO ZBOG PIRATERIJE ŠTO ZBOG SOFTVERA ALI TO JE RIZIK KOJI SVAKO OD NAS PRIHVATA (NUŽNO ZBOG KINTE NARAVNO...). NE MORAŠ DA PREFORMATIRAŠ HARD DISK JEDINO AKO ZNAŠ NEŠTO VIŠE KAKO DA UKLONIŠ I ONE OSTATKE ALI OPET OSTANE NEŠTO ZBOG ÈEGA SISTEM NE RADI KAKO TREBA. UZMI PODIGNI NOV SISTEM I UŽIVAJ !!! JAVI SE POSLE DA ZNAMO ŠTA JE BILO... POZZZ...
SrAtlas ::: 28.10.2007. 18:20 #31476

broj poruka: 144
Pa, ne mora da znaci da je reformat
HD - a resenje.Evo, ti si reformatirao
svoj HD, ali ti ne rade mala slova na tastaturi.

xenox Aman... 28.10.2007. 19:21 #31478

broj poruka: 1404

sto ne kupite ko ljudi Play Station, X-Box i ostalo, pa se igrajte - sigurno radi na toj platformi...
Igracki kompjuter - moda od labuda...
Samo bacate pare na gluposti...

zandarm Re.. 28.10.2007. 19:30 #31480

broj poruka: 1454

A mozda si samo naisao na lose narezane diskove...
Ja sam igrao Stranglehold i COH bez problema, a moze biti da se greje grafika (ljudi pricaju da su simptomi gasenje, restart i stand by).

uroskoko Hvala svima ali ne vredi 28.10.2007. 20:05 #31491

Formatirao sam c na kome mi je sistem pre 5 dana tako da je sve sveze ukljucujuci i drajvere, nego od kad sam stavio novo napajanje i grafiku ne mogu da svezem ni jednu igru! Pre sam imao chiefteca 350w i x1650pro i sve je radilo perfektno presao sam 10 igrica za godinu dana i nijedna nije izbacivala ili prouzrokovala restartovanje kompa! Sto se tice grejanja grafike, ne verujem da je do toga jer je u idle modu 48 C, a u full igranju ne prelazi 60 a to su normalne temp za ovu grafiku! Jedino sam primetio da se napajanje prilikom igranja dosta ugreje i bas je vruce kad ga pipnem pozadi, e sad ne znam da li je to normalno i da li mi mozda zbog toga komp restartuje?! Pre nisam imao lc napajanja ali sam cuo da ih hvala pa sam se zato odlucio za njega!!! Sto se tice pirate i losih cd-ova sve to stoji i viste u pravu, ali pre nisam imao problema, mozda jedna igra u 100 i to zato sto ima losi crack ali cim izadje novi igra radi super, tako da sam siguran da je do hardvera!!! Ako neko ima neku ideju ili sta da uradim bio bih mu zahvalan!! Usput malo pre mi je pukao i u 3dmarku posle sat vremena!!!

Ognjeni ..... 28.10.2007. 20:16 #31494

broj poruka: 4521

do napajanja ti je 99%, uzmi od druga neko provereno napajanje ako bude radilo znaces i sam.

LC napajanja jesu odlicna i ja sam imao jednom ali sam i par puta citao ovde da je bilo problema sa njima...

ajd uzdravlje
uroskoko Mislis a? 28.10.2007. 20:27 #31497

I ja sumnjam na to ali ne znam kako da budem siguran nemam neko drugo napajanje pri ruci, ili nekog druga koji ima slicno uglavnom svi imaju neko kung fu!!! Jednom mi se cak i ugasio komp kad sam pustio 3dmark! Ognjeni sad cu da ti posealjem mail sa nekoliko vaznih pitanja, bas bi mi znacilo kad bi ga procitao! Hvala unapred!

Lama LOLCHINA 28.10.2007. 20:54 #31502

broj poruka: 166
::Pa, ne mora da znaci da je reforma
::HD - a resenje.Evo, ti si reformatira
::svoj HD, ali ti ne rade mala slova na tastaturi

krkub 28.10.2007. 21:54 #31505

broj poruka: 1019

m
e
n
i

n
e

r
a
d
i

e
n
t
e
r

a
l
i

i

d
a
l
j
e

j
e

t
a
s
t
a
t
u
r
a

u
p
o
t
r
e
b
l
j
i
v
a

:
)

pajsgudgud re 28.10.2007. 21:55 #31506

broj poruka: 3742
Ex pa ako ti se ugasio pri startovanju programa, onda je poprilicno sigurno da je napajanje u pitanju. Ja sam imao slican problem sa napajanjem s tim sto je moje ispustalo i neke zvuke. Takodje dve od pet igrica koje mi stignu ne mogu iz nekog razloga da pokrenem. Obicno mi izbacuje gresku u dll gajlovima aka smor.
a sta ti ja znam...

popovl dismr ti napajanje? 29.10.2007. 07:19 #31533

broj poruka: 149
...moguce da igra natera GPU da potrosi struje,padne napon,ugasi se GPU,a
zatim je ne izbezno i restart kompa.Licno posedujem LC 6550G.Meni radi,tj. ne gledam ga uopste.Dal` se greje ili ne greje nemam pojma,ali nisam primetio do sad da `zraci`.

8600gts hoce da potrosi dosta struje u svom proizvodnom procesu...

uroskoko napajnje 29.10.2007. 08:06 #31537

Popovl ako imas vremena ti proveri napajanje da li se greje i koliko, posle duzeg igranja pa mi kazi da bi znao da li je to toga! Jer ovako cu tesko da nadjem uzrok, sobzirom da sumnjam i na graficku, a nemogu vise da pustam silne testove. Mislis da se to gasi gpu kad mi monitor predje u stand by rezim pa nekad tako ostane a nekad se posle 3,4 sec reestartuje?!

popovl proverio 29.10.2007. 10:55 #31541

broj poruka: 149
one resetkice nazad su tople,znaci oko 35 C,procena dodirom.
Isto kad stavim dlan na kuciste iznad,osetim prijatnu tolinu...

Ja isto arcim komp na igre,ali do sad nisam imao probljem oko struje.
Probaj neko kung fu napajanje.Jel 8600GTS ima dodatno napajanje?

Zaboravio sam da pitam Xenox-a kad ce izaci Silent Hunter 4 za PS3?

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs