Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Intel Pentium core duo E2180?
STRANA 1 OD 1
yahhoo Intel Pentium core duo E2180? 28.10.2007. 03:20 T6226

status: user
broj poruka: 13

Da li ova Gigabyte GA-945GCMX-S2 ploca podrzava ovaj procesor Intel Pentium core duo E2180? Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BrianM 28.10.2007. 03:38 #31430

broj poruka: 178
Iako ga na ovom linku: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2521 nema medju podrzanim, mislim da ce raditi, jer su podrzani E2140 i E2180. Mozda ces joj samo morati u p d a t e-ovati BIOS!

BrianM 28.10.2007. 03:38 #31431

Iako ga na ovom linku: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2521 nema medju podrzanim, mislim da ce raditi, jer su podrzani E2140 i E2160. Mozda ces joj samo morati uradit u p d a t e BIOS-a!

yahhoo re 28.10.2007. 03:43 #31432

to moze biti rizicno taj update biosa

BrianM Moze... 28.10.2007. 03:47 #31433

...biti rizicno i nemoj to raditi ako nisi siguran u to sto trebas da radis! Mozda i nece trebati u p d a t e bios-a, najbolje da ti to provere tamo gde i kupujes plocu!
DmasteRNo1 Sta je strasno kod flesovanja BIOS-a 28.10.2007. 08:57 #31436

broj poruka: 6102

DmasteR No-1

Gigabyte ima programcic @BIOS pomocu kog i moja baba moze da flesuje BIOS, pod uslovom da je to potrebno. Skines novi bios sa Gigabyte-ovog sajta, otpakujes ga pomocu Winrar-a, startujes @BIOS pronadjes fajl novog biosa, kliknes dugme `update new BIOS` i kraj. Posle treba samo da restartujes masinu.

DmasteRNo1 Sta je strasno kod flesovanja BIOS-a 28.10.2007. 08:57 #31437

broj poruka: 6102

DmasteR No-1

Gigabyte ima programcic @BIOS pomocu kog i moja baba moze da flesuje BIOS, pod uslovom da je to potrebno. Skines novi bios sa Gigabyte-ovog sajta, otpakujes ga pomocu Winrar-a, startujes @BIOS pronadjes fajl novog biosa, kliknes dugme `update new BIOS` i kraj. Posle treba samo da restartujes masinu.

VMARC Re: Sta je strasno kod flesovanja BIOS-a 28.10.2007. 13:16 #31447

broj poruka: 9425

::
:: DmasteR No-
:: Gigabyte ima programcic @BIOS pomocu kog i moja baba moze da flesuje BIOS,

:)))))))))))))))))))))))))))

Slobodno flesuj bios, kao sto rece covek, mada ces po svoj prilici vec dobiti plocu sa odgovarajucim BIOSom.
Kupi plocu slobodno.

yahhoo Re: Sta je strasno kod flesovanja BIOS-a 28.10.2007. 21:48 #31504

:: DmasteR No-
:: Gigabyte ima programcic @BIOS pomocu kog i moja baba moze da flesuje BIOS, pod uslovom da je to potrebno. Skines novi bios sa Gigabyte-ovog sajta, otpakujes ga pomocu Winrar-a, startujes @BIOS pronadjes fajl novog biosa, kliknes dugme `update new BIOS` i kraj. Posle treba samo da restartujes masinu

Za to jos nisam cuo. Imam lose iskustvo sa flashovanjem biosa. Jer nemora da uspe. Tako da u slucaju da se bios ne flashuje onda sta da se kilnem. Ma vazi
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs