...biti rizicno i nemoj to raditi ako nisi siguran u to sto trebas da radis! Mozda i nece trebati u p d a t e bios-a, najbolje da ti to provere tamo gde i kupujes plocu!
Gigabyte ima programcic @BIOS pomocu kog i moja baba moze da flesuje BIOS, pod uslovom da je to potrebno. Skines novi bios sa Gigabyte-ovog sajta, otpakujes ga pomocu Winrar-a, startujes @BIOS pronadjes fajl novog biosa, kliknes dugme `update new BIOS` i kraj. Posle treba samo da restartujes masinu.
Gigabyte ima programcic @BIOS pomocu kog i moja baba moze da flesuje BIOS, pod uslovom da je to potrebno. Skines novi bios sa Gigabyte-ovog sajta, otpakujes ga pomocu Winrar-a, startujes @BIOS pronadjes fajl novog biosa, kliknes dugme `update new BIOS` i kraj. Posle treba samo da restartujes masinu.
:: :: DmasteR No- :: :: Gigabyte ima programcic @BIOS pomocu kog i moja baba moze da flesuje BIOS, pod uslovom da je to potrebno. Skines novi bios sa Gigabyte-ovog sajta, otpakujes ga pomocu Winrar-a, startujes @BIOS pronadjes fajl novog biosa, kliknes dugme `update new BIOS` i kraj. Posle treba samo da restartujes masinu :: ::
Za to jos nisam cuo. Imam lose iskustvo sa flashovanjem biosa. Jer nemora da uspe. Tako da u slucaju da se bios ne flashuje onda sta da se kilnem. Ma vazi
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.