Morphune,Zuma i ceo paket PopCap Deluxe igrica...Ali sumnjam nesto vise od toga. Ploce sa integrisanim grafickim katrama se prizvode za najosnovniju kancelarijsku upotrebu i nisu predvidjene za igranje.
Gledajuci razne clanke na netu, ispada da je i najjeftinija graficka kartica bolja od integrisane,,, pa cak i ona od 30-ak evra. Ne znam koliko ti se isplati da uzmes integrisanu varijantu, osim ako komp. ne koristis iskljucivo za office. Ukoliko hoces i maloo da se poigras, integrisana graficka nije resenje.
ploča ima sasvim solidnu grafiku. Sa običnim celeronom na 2,66ghz, 1gb rama sam je testirao u 3d mark 2001 (noviji bi bilo suludo startovati) i dobio sam rezultate približne ati 9200 ili fx 5200 (64bit verzije). Uspeo sam da igram i Lord of the rings battle for middle earth u nižim detaljima bez seckanja. Sve u svemu extra je (za integrušu, naravno).
Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
Logicno je da si u 3DM2001 dobio priblizne rezultate. Vec u 3DM2003 bi primetio drasticnu razliku, a u 3DM2005 bi performanse opale za nekih 300 - 350%. To je slabiji GeForce2, otprilike. Neki stariji hitovi se mogu kako - tako igrati (Call of Duty, GTA3... ).
Ajde da kazemo sve igrice koje zauzimaju manje od 1 CD-a. Mozda pokrene FarCry na low u 800x600 bez puno seckanja ali cak i ako uspe, igranje na takvim podesavanjima je mazohizam, svakom slucaju to zaboravi.
Vidim, ima 7500 poena u 3dmark 2001se. Terace ti Track Mania Nations ili Hot Pursuit 2. Zatim UT2003 a i Quake3 Urban Terror :) Verovatno i Counter Strike ver1.5. Ma mozes da igras gomilu starih igrica....ako ih nisi vec sve presao :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.