Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
MSI GTX 560 ,zamena ventilatora i dilema.
STRANA 1 OD 1
desha66 MSI GTX 560 ,zamena ventilatora i dilema. 10.10.2015. 01:30 T62209

status: user
broj poruka: 400
Nisam nacisto sta da radim.Imam problem sa ventilatorom na ovoj kartici,jedan je crkao a drugog sam zeznuo dok sam ga cistio kompresorom.E sad,postoje dva resenja,prvo da se naruci odgovarajuci vent. kod Alibabe,a to traje... i drugo resenje je sa Titan kulerom za grafu Titan TTC-SC07TZ,ako ga uopste ima u prodaji ...? Problem je sto nisam bas siguran da li ce karta raditi ako joj otkacim 4 pinski priklucak i skinem masku i neupotrebljiv ventilator i stavim ispred ovaj Titan ili bilo koji drugi ventilator za kuciste? Ne isplati mi se kupovati ni ARCTIC COOLING Accelero Twin Turbo III,za te pare mogu valjda da nadjem i polovnu ovakvu kartu,tako da i to otpada....Osnovna nedoumica mi je sta se desava ako otkacim ventilator i stavim drugo hladjene bez kontrole Gpu-a...? Hvala unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
xenox Ne desava se nista 10.10.2015. 13:22 #604642

broj poruka: 1407
Ja nabudzio od dva stara AMD venta (brzo se vrte za razliku od Intelovih) i spojio na plocu. Vrte se na max a kartica peva svoju pricu :) Kod nje su ventovi na 30% :)

Ne mogu doduse da je furam na max posto ne mogu da isteraju toliku toplotu.

Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570k
3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win XP
Frontier DIVA

desha66 resio... 10.10.2015. 17:50 #604691

broj poruka: 400

...problem sa dva Intexova kulera od 8omm i 400 dindzi,nakalemio ih na kartu,ne cuju se. Izvozao Heaven,bolje temperature nego sa origialnim. Prijatno sam iznenadjen,videcemo koliko ce trajati.

VMARC Re: resio... 10.10.2015. 17:58 #604692

broj poruka: 9428
To je jedino razumno resenje a trajace ti sigurno koliko ce i karta biti upotrebljiva za igre. A kada prestanu da rade, zameni ih drugim.

El Capitan

::
:: ...problem sa dva Intexova kulera od 8omm i 400 dindzi,nakalemio ih na kartu,ne cuju se. Izvozao Heaven,bolje temperature nego sa origialnim. Prijatno sam iznenadjen,videcemo koliko ce trajati
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647251.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs