I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x8gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
:: :: :: istekao sam ga iz struje i pritiskao power da razelektrise. Sad se upalio, jebem ti pc i ko ga napravi ::
Kad god lomite nesto zovite da pomognem, nema lepseg osecaja bar za mene. Poslednjih godinu dana sam iznabadao nekoliko tastatura, to mi je bilo onako najjeftinije da slomijem. E jednom bas kad sam odlepio pre par meseci sam rukama i macolom razlupao haf 932, to sam bas hteo ovih dana da vam slikam i pokazem na sta lici sada to kuciste kod mene. Sad mi je nekako i bolje, bas je retro fazon haahhaha, slikacu kad budem imao vremena.
Strasna zelja mi je da iznabadam monitor, al me za to bas srce boli. Mada nista lepse nego kad pukne onako govno smrdljivo, jos imam trip da ga navucem na glavu, ne rukama da ga nabadam... haahahah
I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x8gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
:: :: Ma kako nisam, pisem master rad sutra ga predajem i ovo go*no mi ugine. Hteo sam da ga izlomim ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.