Interesuje me kvalitet slike koji se dobija? Da li je to vga ili hdmi(dvi) kvalitet? Imam 2 dell-a od kojih je jedan prikacen na vga i daje naravno losiju sliku nego ovaj sto je na hdmi, pa me interesuje da li bih dobio na kvalitetu ako uzmem taj adapter?
usb 2.0 to vga - upravo ono što tebi ne treba i daje zadovoljavajuću sliku. Mada, mali je monitor (17`). Jedina zamerka je što se mnooogo greje, pa bi ga trebalo hladiti.
Ovaj adapter koji si naveo deluje zanimljivo, jer ima baš dosta mogućnosti za priključivanje. Mislim da ne bi trebalo da ima problema sa kvalitetom slike, jer je u pitanju prenos digitalnog signala. Ono što mislim da može praviti problem je rezolucija, tj brzina iscrtavanja slike u visokoj rezoluciji.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.