Poz drugari, treba mi vasa strucna pomoc oko procene vrednosti moje stare grafe koju hocu uskoro da prodam. Ponovio sam se novom GTX 970 G1 pa mi stara GTX660Ti sad lezi pored kompa,jer mi za fiziku ne treba sve se pouzdam u novu grafu. Sta vi mislite koliko bih mogao da dobijem za nju? Stara je 3 godine i garancija joj je istekla pre par dana. Hvala vam unapred za pomoc
Tu je negde sa 270x a one idu za oko 100e sa garancijom nekom od par meseci ili malo vise. Ipak je ovo kao nvidija ali bez garancije, to je problem, tako da oko 90e je neka moja procena.
:: Tu je negde sa 270x a one idu za oko 100e sa garancijom nekom od par meseci ili malo vise :: Ipak je ovo kao nvidija ali bez garancije, to je problem, tako da oko 90e je neka moja procena :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
Za 110e-115e moze da se nadje R9 270X sa garancija (polovna takodje). Jeste da je gtx 660 ti marginalno brza i sigurno joj je prednost u prodaji sto je GeForce ali sve preko 100e je previse.
licno voleo bih da nadjem nekog ko bi je uzeo za SLI da tera sa svojom 660Ti njemu bi mozda bilo i 110evra dobra cena al za tih 10 necu da se ciganim. sto rece kolega prilagodicu cenu potraznji i ice za kolko ode. @ZooLoo: Ma cimao sam se dugo koju da uzmem :D Bila je u opciji i zotac extreme amp!980Ti iz kanade al na kraju nisam nista organizovao.Ovako sam sad na jednoj lepoj G1 karti a za drugu stekam dodatne pare posto mi treba i napajanje novo jer moje od 620 W nece da moze da tera SLI sa dve 970-ke. A tu sad gledam jedno lepo EVGA SuperNOVA G2 850W cena mu je 150 evra a uz 10 godina garancije mi se jako jako dopada p.s. a i cena ove moje nove grafe od 330 evra + MGSV The phantom pain mislim da je dobar buy
:: Poz drugari, treba mi vasa strucna pomoc oko procene vrednosti moje stare grafe koju hocu uskoro da prodam. Ponovio sam se novom GTX 970 G1 pa mi stara GTX660Ti sad lezi pored kompa,jer mi za fiziku ne treba sve se pouzdam u novu grafu. Sta vi mislite koliko bih mogao da dobijem za nju? Stara je 3 godine i garancija joj je istekla pre par dana. Hvala vam unapred za pomo :: :: GPU History :: NvidiaMX44 :: Club 3D9250 :: Foxconn7600G :: MSI9600G :: MSI GTX660Ti PE O :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: https://www.youtube.com/watch?v=He9-p7f3DEA
Odlicna prica, prodaj ti to odma za 95e. Mozda na KP dobijes stotkicu, ali ces cekicati nedelju dana...
Au al se kurcite sa tim g1 modelom, zapalicu vas. Zna se da je moj strix najbolji model :P
I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x4gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
Kad vec nudimo i novce...Od mene mozes dobiti trazenih 100. Toliko i mislim da vredi.
codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
:: Poz drugari, treba mi vasa strucna pomoc oko procene vrednosti moje stare grafe koju hocu uskoro da prodam. Ponovio sam se novom GTX 970 G1 pa mi stara GTX660Ti sad lezi pored kompa,jer mi za fiziku ne treba sve se pouzdam u novu grafu. Sta vi mislite koliko bih mogao da dobijem za nju? Stara je 3 godine i garancija joj je istekla pre par dana. Hvala vam unapred za pomo :: :: GPU History :: NvidiaMX44 :: Club 3D9250 :: Foxconn7600G :: MSI9600G :: MSI GTX660Ti PE O :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: https://www.youtube.com/watch?v=He9-p7f3DEA
i da je bitno bilo. Kvar nije ustanovljen jednostavno se ubagovala i radi isto kao sto je radila do tog dana. Imam izvestaj sa servisa kao dokaz . Da je popravljen deo onda bi to bio koristan info da kazem da je nesto menjano na kartici al posto je kvar bio fantomska pojava koja se pre i posle vise nije ponovila onda sam smatrao irelevantnim za odredjivanje cene. Mozda gresim al to je moje misljenje. Naravno mogao sam to sve da ti ne kazem na mail i ti nikad ne bi znao da je bila na servisu. Al ipak jesam, kao sto sam rekao i drugima koji su ponudili da uzmu kartu.
Da je 20-30e pa ajde. Ali 100e da rizikujem i crkne posle par dana. Neka druze. Uzecu bratu za te pare hd7870 za 100e i to je to. Hvala na ponudi. http://valid.x86.fr/xctzay
:: i da je bitno bilo. Kvar nije ustanovljen jednostavno se ubagovala i radi isto kao sto je radila do tog dana. Imam izvestaj sa servisa kao dokaz . Da je popravljen deo onda bi to bio koristan info da kazem da je nesto menjano na kartici al posto je kvar bio fantomska pojava koja se pre i posle vise nije ponovila onda sam smatrao irelevantnim za odredjivanje cene. Mozda gresim al to je moje misljenje. Naravno mogao sam to sve da ti ne kazem na mail i ti nikad ne bi znao da je bila na servisu. Al ipak jesam, kao sto sam rekao i drugima koji su ponudili da uzmu kartu. :: :: http://valid.x86.fr/509kub :: https://www.youtube.com/watch?v=He9-p7f3DE :: ::
Mudro zboris gigishe se mogu samo kurchiti sa g1 modelom ipak MSI istinski pogadja G tacku - zakrivljen nadole .)
:: Odlicna prica, prodaj ti to odma za 95e. Mozda na KP dobijes stotkicu, ali ces cekicati nedelju dana.. :: :: Au al se kurcite sa tim g1 modelom, zapalicu vas. Zna se da je moj strix najbolji model : :: :: :: I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk :: Asus Maximus VII hero :: Kingston Fury 2x4gb 1866mhz :: Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. :: Benq xl2420g G-Sync 144hz :: Samsung 850 EVO 250gb :: CM V700 :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.