Ko-osnivac Nvidije prvobitno je radio za AMD (nije sala)
STRANA 1 OD 1
Milos1975
Ko-osnivac Nvidije prvobitno je radio za AMD (nije sala)
23.09.2015. 14:12
T62109
status: user broj poruka: 417
A osnivaci Intela i AMDa su prvobitno radili za istu kompaniju, Fairchild Semiconductor.
Moto Dzerija Sandersa, osnivaca AMDa i coveka koji je proveo najduze vreme na funkciji `direktora`, bio je: `Ljudi da budu na prvom mestu, a onda proizvodi i profit.`
Moto Andrew Grove-a, najuspesnijeg i najduzeg staza na funkciji CEO-a Intela, bio je: `Samo paranoidni prezivljavaju.`
Jen-Hsun Huang went to University at the age of 16 to study electrical engineering at Oregon State University. Jen-Hsun Huang graduated from Oregon State University at the age of 21 and married his lab-partner Lori the following year.Before co-founding Nvidia in 1993 he worked at a few companies including LSI Logic when it was pioneering the idea of chip design tools. Prior to that he worked at AMD for two years designing microprocessors. According to Jen-Hsun the sheer difficulty of how microprocessors were designed was what made LSI Logic’s pitch to invent chip design tools so attractive and why he eventually went to work there.
Znaci dakle zakljucak koi mozemo izvuci je dae Dzen Hsun Huang jos pocetkom devedesetih prosloga veka namiriso da AMDeu sledi znaci propast vrlo ubrzo i zato je na vreme, jos 1993, ko-osnovao Nvidiju. Nasuprot Anakinu Skaif..vokeru, Dzen je sa mracne strane preso na stranu svetla.
``Ne vredi, predugo je trajao period tog nekog zdravlja na forumu, normalne, opustene razmene misli i ideja, bez navijanja, botovanja, bolesnicke pristrasnosti, uspaljivanja strasti, crnih slutnji i slicnog. Bolesnici moraju da se vrate, jer nemaju nikakav drugi ventil u svojim praznim i neispunjenim zivotima, pa kad ostalo u zivotu ne ide, kad ne ide zenidba, zasnivanje porodice, iseljenje iz roditeljskog stana i napredak u mediokritetskoj, nebitnj i niotkoga-primecenoj karijerici i slicno, `ajde da se vrnemo na pcberzu da mracimo o propasti konkurencije i da spremamo kovceg za `mrski nam AMD`, koji je `oduvek klepao po usima`, a to sto Intel vec godinama za 5% vise performansi izvuce budalama po 200-300EUR iz dzepa, to nema veze. Bitnoe das ima nainovie i daje AMD na samrti``
Ovo bese ti napisao u prosloj temi??
I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x4gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
Jesam. Sto pitas? Jesi li se pronasao? Kapiram da jesi, posto taj post nije ni bio upucen tebi, nego Dmasteru. Izvini.
Clanak nisam napisao ja, nego je izasao na Wccftechu, a posto ga niko nije postavio kao vest, a interesantan je, rekoh sto da ga ne postavim, pogotovo buduci da ja nemam 18 hiljada postova spamovanja foruma u vezi mojih omiljenih brendova.
Znaci, obrati paznju. Jel me pratis? Clanak je izasao ovdi: http://wccftech.com/8-facts-intel-amd-nvidia/2/ Citate iz clanka nisam izmislio ja, nego sam ih samo preveo. A mala doza humora na kraju... Pa izvinjavam se zbog toga, nisam zano da je ovo ovde kao na sahrani, pa da ne smemo da se nasalimo malo.
I proveravaj taj meil, nemoj vozd da te kritikuje javno ovdi.
:: ``Ne vredi, predugo je trajao period tog nekog zdravlja na forumu, normalne, opustene razmene misli i ideja, bez navijanja, botovanja, bolesnicke pristrasnosti, uspaljivanja strasti, crnih slutnji i slicnog :: Bolesnici moraju da se vrate, jer nemaju nikakav drugi ventil u svojim praznim i neispunjenim zivotima, pa kad ostalo u zivotu ne ide, kad ne ide zenidba, zasnivanje porodice, iseljenje iz roditeljskog stana i napredak u mediokritetskoj, nebitnj i niotkoga-primecenoj karijerici i slicno, `ajde da se vrnemo na pcberzu da mracimo o propasti konkurencije i da spremamo kovceg za `mrski nam AMD`, koji je `oduvek klepao po usima`, a to sto Intel vec godinama za 5% vise performansi izvuce budalama po 200-300EUR iz dzepa, to nema veze :: Bitnoe das ima nainovie i daje AMD na samrti` :: :: :: Ovo bese ti napisao u prosloj temi? :: :: :: I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk :: Asus Maximus VII hero :: Kingston Fury 2x4gb 1866mhz :: Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. :: Benq xl2420g G-Sync 144hz :: Samsung 850 EVO 250gb :: CM V700 :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.