Polovne Fury X karte se prodaju po vecim cenama nego sto su kostale ganc nove.
We reported just a couple of weeks ago that AMD reached the lowest market share figure of discrete graphics card units shipped ever in the history of the Radeon brand last quarter. The company claimed only 18% of all AIB – Add-In-Board – shipments in Q2 2015, down from 38% in the same quarter last year. The 20 point loss cut AMD’s market share by more than half in 12 months, the most significant graphics share loss in the company’s history since the acquisition of ATi – the Canadian GPU chip maker – in 2006.
:: After AMD GPU Market Share Hit Rock Bottom In Q2 2015 The Only Way Left Was U :: http://wccftech.com/amd-regaining-gpu-market-share-nvidia :: :: Polovne Fury X karte se prodaju po vecim cenama nego sto su kostale ganc nove :: :: We reported just a couple of weeks ago that AMD reached the lowest market share figure of discrete graphics card units shipped ever in the history of the Radeon brand last quarter. The company claimed only 18% of all AIB – Add-In-Board – shipments in Q2 2015, down from 38% in the same quarter last year. The 20 point loss cut AMD’s market share by more than half in 12 months, the most significant graphics share loss in the company’s history since the acquisition of ATi – the Canadian GPU chip maker – in 2006 :: :: Vendor.......GPU Share Q2 2015..GPU Share Q1 2015.....GPU Share Q2 201 :: AMD.....................18%........................22.5%..........................38 :: Nvidia...................82%........................77.5%..........................62%
Zato sto se ljudima smucilo kako NVIDIA posluje. Zajebali su ljude onda za GTX970, sada se ne zna sta ce biti sa DX12. Nekim ljudima je stalo do toga. Sada kada jos ja kupim Fury X pa stavim pod vodu pa krenem da pricam ljudima da je AMD bolji sada.... xexe, salim se. Mada bi Fury X dobro dosao na neku mATX plocu za Intel Xtreme 6 core.
Ma neces ti kupiti Fury X to je majusna karta imas kompleks velicine, pizda ti materina .)
:: Zato sto se ljudima smucilo kako NVIDIA posluje. Zajebali su ljude onda za GTX970, sada se ne zna sta ce biti sa DX12. Nekim ljudima je stalo do toga. :: Sada kada jos ja kupim Fury X pa stavim pod vodu pa krenem da pricam ljudima da je AMD bolji sada.... xexe, salim se :: Mada bi Fury X dobro dosao na neku mATX plocu za Intel Xtreme 6 core :: :: :: :: PC BERZA OGLAS :: ::
Hahaaha ne brinem ja za Vladu izcvilece on pred keve pa ce ona popustiti.. E ne znas ti kako to ume da bude,ja sam to radio dok nisam nasao posao sada cvilim u sebi i dajem kevi neku kintu Wlada je daleko od toga jos...
:: Wlada ostao bez kinte,nema ni za pljuge :: Keva mu je konacno rekla da nadje posao i da se ozeni :: :: :: :: :: :: :: VOLIM APPLE :: ::
Kad otac daje sinu smeju se i jedan i drugi a kad sin treba da da ocu place i otac i sin .)
:: Hahaaha ne brinem ja za Vladu izcvilece on pred keve pa ce ona popustiti. :: E ne znas ti kako to ume da bude,ja sam to radio dok nisam nasao posao sada cvilim u sebi i dajem kevi neku kintu Wlada je daleko od toga jos.. :: :: :: :: :: Wlada ostao bez kinte,nema ni za pljuge :: :: Keva mu je konacno rekla da nadje posao i da se ozeni :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: VOLIM APPLE :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.