Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
AMD povratio (malo) trzisnog udela (sa 18% na 22.5%)
STRANA 1 OD 1
Milos1975 AMD povratio (malo) trzisnog udela (sa 18% na 22.5%) 18.09.2015. 13:18 T62082

status: user
broj poruka: 417
After AMD GPU Market Share Hit Rock Bottom In Q2 2015 The Only Way Left Was Up
http://wccftech.com/amd-regaining-gpu-market-share-nvidia/

Polovne Fury X karte se prodaju po vecim cenama nego sto su kostale ganc nove.

We reported just a couple of weeks ago that AMD reached the lowest market share figure of discrete graphics card units shipped ever in the history of the Radeon brand last quarter. The company claimed only 18% of all AIB – Add-In-Board – shipments in Q2 2015, down from 38% in the same quarter last year. The 20 point loss cut AMD’s market share by more than half in 12 months, the most significant graphics share loss in the company’s history since the acquisition of ATi – the Canadian GPU chip maker – in 2006.

Vendor.......GPU Share Q2 2015..GPU Share Q1 2015.....GPU Share Q2 2014
AMD.....................18%........................22.5%..........................38%
Nvidia...................82%........................77.5%..........................62%
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
lakiwot Re: AMD povratio (malo) trzisnog udela (sa 18% na 22.5%) 18.09.2015. 15:30 #603151

broj poruka: 1118
VRH.
http://valid.x86.fr/xctzay

:: After AMD GPU Market Share Hit Rock Bottom In Q2 2015 The Only Way Left Was U
:: http://wccftech.com/amd-regaining-gpu-market-share-nvidia
::
:: Polovne Fury X karte se prodaju po vecim cenama nego sto su kostale ganc nove
:: We reported just a couple of weeks ago that AMD reached the lowest market share figure of discrete graphics card units shipped ever in the history of the Radeon brand last quarter. The company claimed only 18% of all AIB – Add-In-Board – shipments in Q2 2015, down from 38% in the same quarter last year. The 20 point loss cut AMD’s market share by more than half in 12 months, the most significant graphics share loss in the company’s history since the acquisition of ATi – the Canadian GPU chip maker – in 2006
:: Vendor.......GPU Share Q2 2015..GPU Share Q1 2015.....GPU Share Q2 201
:: AMD.....................18%........................22.5%..........................38
:: Nvidia...................82%........................77.5%..........................62%
Elfusion ??? 18.09.2015. 23:43 #603195

broj poruka: 416
22.5 je podatak od prvog kvartala
Elektrofusion
Powered by ReactorSuperial

eVlada011 .... 19.09.2015. 03:56 #603206

broj poruka: 194
Zato sto se ljudima smucilo kako NVIDIA posluje. Zajebali su ljude onda za GTX970, sada se ne zna sta ce biti sa DX12. Nekim ljudima je stalo do toga.
Sada kada jos ja kupim Fury X pa stavim pod vodu pa krenem da pricam ljudima da je AMD bolji sada.... xexe, salim se.
Mada bi Fury X dobro dosao na neku mATX plocu za Intel Xtreme 6 core.

PC BERZA OGLASI

solaja777 Re: .... 19.09.2015. 07:42 #603209

broj poruka: 3277

Ma neces ti kupiti Fury X to je majusna karta imas kompleks velicine, pizda ti materina .)

:: Zato sto se ljudima smucilo kako NVIDIA posluje. Zajebali su ljude onda za GTX970, sada se ne zna sta ce biti sa DX12. Nekim ljudima je stalo do toga.
:: Sada kada jos ja kupim Fury X pa stavim pod vodu pa krenem da pricam ljudima da je AMD bolji sada.... xexe, salim se
:: Mada bi Fury X dobro dosao na neku mATX plocu za Intel Xtreme 6 core
:: PC BERZA OGLAS
SaskaTelek Presusila cesma 19.09.2015. 08:51 #603214

broj poruka: 101
Wlada ostao bez kinte,nema ni za pljuge.
Keva mu je konacno rekla da nadje posao i da se ozeni.

VOLIM APPLE

zerocool55 Re: Presusila cesma 19.09.2015. 22:46 #603282

broj poruka: 1131
Hahaaha ne brinem ja za Vladu izcvilece on pred keve pa ce ona popustiti..
E ne znas ti kako to ume da bude,ja sam to radio dok nisam nasao posao sada cvilim u sebi i dajem kevi neku kintu Wlada je daleko od toga jos...

:: Wlada ostao bez kinte,nema ni za pljuge
:: Keva mu je konacno rekla da nadje posao i da se ozeni
:: VOLIM APPLE
solaja777 Re: Re: Presusila cesma 19.09.2015. 23:20 #603285

broj poruka: 3277

evo kako ide:

Kad otac daje sinu smeju se i jedan i drugi a kad sin treba da da ocu place i otac i sin .)

:: Hahaaha ne brinem ja za Vladu izcvilece on pred keve pa ce ona popustiti.
:: E ne znas ti kako to ume da bude,ja sam to radio dok nisam nasao posao sada cvilim u sebi i dajem kevi neku kintu Wlada je daleko od toga jos..
:: :: Wlada ostao bez kinte,nema ni za pljuge
:: :: Keva mu je konacno rekla da nadje posao i da se ozeni
:: ::
:: :: VOLIM APPLE
obradmi To je PC trziste 20.09.2015. 08:03 #603292

broj poruka: 7723
na konzolama nema sta da povrati posto drzi 100 % trzista.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs