Pozdrav. Imam problem sa ovom karticom sa kulerom i brojem obrtaja. Kartica skoro da uopste ne povecava broj obrtaja kada pumpa u nekom bencmarku i onda obara taktove i trotluje zbog temperature. Siguran sam da je neko cackao bios kada je bilo aktuelno kopanje, pa bih ja sada da to nekako regulisem i vratim kako treba. Mozete li mi reci gde da skinem neki najnoviji bios i kako uopste da je flesujem?
Imam i drugo pitanje. Jel postoji neki servis gde mogu odraditi update firmware kod monitora, znaci neko ko moze da mi flesuje monitor jako je vazno?
napravi inf fajl i ubaci ga u win, mozes da editujes i da prckas po inf fajlu i da nastelujes da monitor radi neke stvari koje ne bi mogao sa original/win drajverom.
Uglavnom trazi po google EDID data fields, kako da ih editujes izmenis.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.