Da li se secate ovde pre 10 meseci kada su me Skaj i ostali napadali i tovarili da uzmem ASUS Monitor, kada sam vam rekao da cekam nesto revolucionarno posto saam spazio onaj Samsung Curved Screen i znao da je to Next Gen. Evo ga razlog zasto uvek samo slusam sebe i moj osecaj. Da sam uzeo Swift ne bi mogao ovo posle Nove Godine oko Srpske da kupim.
Ovo je nesto najace sto su moje oci videle, prema ovome svi ROG monitori su smesni, svaka im cast na ovom dizajnu spoljasnjem a za ekran moram da im verujem na rec ali kada je u pitanju Curved IPS verujem da je dobro.
E zamislite sada da sam pukao 700e za monitor pre 8 meseci a pojavi se ovo za 200-300 vise. Odlepio bi. Verujem da ce cena pasti dosta ovim flat monitorima od sredine 2016 posto vise modela ima a najavljeno je jos vise. Prvi osecaj kada sam ga video je bio da sam zahvaljivao sebi sto slusam samo sebe oko neceg novog a sledece sekunde zaprepascenje kako su ga osmislili uopste ovako dobro. Prvi put da se meni nesto ovako a da nije klasicno ono svidi posto za ovo bas treba imati ukusa i znanja da dizajniras ovo cudo ovako i ovaj stalak i ova povrsina znaci prosto mi mami ruku da ga dotaknem da vidim koji je materijal. Place za TITAN serijalom.
:: Ocigledno je ko je on, po ko zna koji put : :: :: @Wlad :: Kad ga kupis javi se.. :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
Ne slaze ti se sa kucistem i komponentama.Boje su totalno razlicite. Kupujes Kinesku robu umesto da odes do New Yorka i kupis original.Da li si toliko siromasan ?
Re: ASUS ROG PG34Q 34` Ultra Wide Curved IPS GSYNC
09.09.2015. 23:50
status: user broj poruka: 19010
Volim ROG ploče, ali stvarno su počeli više da preteruju, ovo je toliko kič, da nema dalje, kičastije ne može da bude.. i to se tebi zapravo sviđa. U životu ovo ne bih stavio recimo u dnevnu sobu, da moram da gledam svaki dan u ovo ultra wide parče ružne plastike.
:: Da li se secate ovde pre 10 meseci kada su me Skaj i ostali napadali i tovarili da uzmem ASUS Monitor, kada sam vam rekao da cekam nesto revolucionarno posto saam spazio onaj Samsung Curved Screen i znao da je to Next Gen. Evo ga razlog zasto uvek samo slusam sebe i moj osecaj. Da sam uzeo Swift ne bi mogao ovo posle Nove Godine oko Srpske da kupim :: :: Ovo je nesto najace sto su moje oci videle, prema ovome svi ROG monitori su smesni, svaka im cast na ovom dizajnu spoljasnjem a za ekran moram da im verujem na rec ali kada je u pitanju Curved IPS verujem da je dobro :: :: GLEDAJTE GA.. :: :: http://imgur.com/RKf4tE :: :: http://imgur.com/7PioUA :: :: http://imgur.com/sBrztd :: :: Bukvalno i monitor i TV. Nikada zaista mi se nijedan monitor nije tako svidjao :: Verujem da taj momenat kada se vadi iz kutije je zaista neopisiv. :: :: https://youtu.be/4pid-wnjtI :: :: https://youtu.be/D1iww96NXT :: :: E zamislite sada da sam pukao 700e za monitor pre 8 meseci a pojavi se ovo za :: 200-300 vise. Odlepio bi. Verujem da ce cena pasti dosta ovim flat monitorima od sredine 2016 posto vise modela ima a najavljeno je jos vise :: Prvi osecaj kada sam ga video je bio da sam zahvaljivao sebi sto slusam samo sebe oko neceg novog a sledece sekunde zaprepascenje kako su ga osmislili uopste ovako dobro :: Prvi put da se meni nesto ovako a da nije klasicno ono svidi posto za ovo bas treba imati ukusa i znanja da dizajniras ovo cudo ovako i ovaj stalak i ova povrsina znaci prosto mi mami ruku da ga dotaknem da vidim koji je materijal :: Place za TITAN serijalom :: :: :: PC BERZA OGLASI
Kakav kiceraj i ciganija, nema dalje sto kaze Markovic. Ali ljudi znaju posao, znaju da ce se retardirani ljudi upecati na izgled, kao sto je Vlada. Ajde dobro, to je izgled, mozda se nekome ko zaista ima ukusa i svidi ovako nesto, necemo o ukusima. Ali brate mili, soma evra za sranjce koje radi na 60 herca i prikazuje do 60 frejmova? Pa sta si Vlado sastavljao onda takvu masinu da bi se igrao na 60 frejmova? Stvarno presmesno, u zivotu ne bih dao te pare za 60hz monitor.
Ja planiram sebi jedan ovakav curved da pazarim, ali merkam onog Benq-a koji je 144hz. Samo kod njega mi se ne svidja rezolucija sto je mala i jos neke sitnice, smatram da ce u 2016-toj biti bolji izbor curved monitora, tako da cu sacekati. Predlazem i tebi, nemoj da si tvrdoglav i da bas tolko svrsavas na izgled. Izbacice oni u 2016-toj nesto ozbiljni na 144hz ja sam siguran u to, ovo nije prava prica i to je to.
I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x4gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
Toliko si se uzbudio da si pogresio i naziv, prava oznaka je ova PG348Q. Zato sam se izlupetao da je monitor 60hz, zapravo monitor je 100hz i to je sasvim druga prica. Imas moj blagoslov za kupovinu, mada cu ja ipak sacekati veci izbor modela, treba da stignu ovakvi monitori u skorije vreme, bice tu cenovne trke i svega ostalog sto nama ide u prilog.
I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x4gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
Monitor je detalj za sebe, sa kucistem ne mora nista da se slaze unutra, sta i onako se samo crno vidi skroz. Meni se komponente u kucistu vide samo od njihovih LED znaci ne mozes da provalis boju a monitor je detalj za sebe. On se u stvari ne slaze ni sa cime na trzistu ako cemo tako. A pogotovu ne sa onima koji ce ga najvise kupovati koji imaju vecinom crne ili providne vodene blokove.
I nisam se toliko uzbudio da nisam video naslov, znam da je promenjen iz ROG 3800R dok je bio prototip u PG348Q nego sam samo povukao kopi sa guru3d sajta gde pogledaj sta pise... na drugim forumima ima isto moja tema za ovaj monitor gde pise pravilno kako se zove.
I monitor nije uopste kic, bice pre da vi ne znate da razlikujete futuristicki kich od necega sto je stvarno inteligentno uradjeno. Za ovo treba da si pametan da bi osmislio ovako. Ovo nisu ciste gluposti kakve mozemo naci kod nekih proizvodjaca grafickih, maticnih, itd, sarenis i ostalo. Ovo je bas sa ukusom uradjeno. Da ne vidis model znao bi da je ASUS.
Ovo je moj kabl management, pozadi ima toliko malo kablova, gotovo nista, sve za front panel sam izvukao napolje, palim komp na plocu, da ne smetaju ostali kablovi, kuciste se lako otvara, 75% je gotovo, sada jos samo graficka i posle EKWB Predator 360 na krov i povezivanje graficke i CPU sa crevima i 2 CORSAIR white LED fana, nista vise. Izgledace bruka.
Inace Predator ide na krov jer imam otvore za creva.
Moram da se dokopam jedne Maximus VIII Gene ispod cene da sklop mini PC na kartonskoj kutiji od ploce. DDR4 2800 4x4GB rezervni imam, kuler za CPU imam, SSD za sistem imam, HDD mi ne treba, graficku drugu imam ali mi i ne treba, procesor cu i7-6770K uzeti od prodate Z77 platforme. Znaci 3 kita memorije u kuci imam, Jedan DDR3 Dominator Platinum, jedan DDR4 Dominator Platinum i jedan DDR4 GSkill Ripjaws 4.
PC BERZA OGLASI
:: Ne slaze ti se sa kucistem i komponentama.Boje su totalno razlicite :: Kupujes Kinesku robu umesto da odes do New Yorka i kupis original.Da li si toliko siromasan :: :: :: :: :: :: VOLIM APPLE :: ::
Svaka cast, pravi si cable guy (manager) eVGA mora da se vidi, iz gornjeg ugla na traci za kablove, iz ugla sa strane na napajanju, respect.
:: :: :: Ovo je moj kabl management, pozadi ima toliko malo kablova, gotovo nista, sve za front panel sam izvukao napolje, palim komp na plocu, da ne smetaju ostali kablovi, kuciste se lako otvara, 75% je gotovo, sada jos samo graficka i posle :: EKWB Predator 360 na krov i povezivanje graficke i CPU sa crevima i 2 CORSAIR white LED fana, nista vise. Izgledace bruka :: :: http://imgur.com/Xd53QP :: :: Inace Predator ide na krov jer imam otvore za creva :: :: Moram da se dokopam jedne Maximus VIII Gene ispod cene da sklop mini PC na kartonskoj kutiji od ploce. DDR4 2800 4x4GB rezervni imam, kuler za CPU imam, SSD za sistem imam, HDD mi ne treba, graficku drugu imam ali mi i ne treba, procesor cu i7-6770K uzeti od prodate Z77 platforme. Znaci 3 kita memorije u kuci imam, Jedan DDR3 Dominator Platinum, jedan DDR4 Dominator Platinum i jedan DDR4 GSkill Ripjaws 4 :: :: :: :: PC BERZA OGLAS :: :: :: Ne slaze ti se sa kucistem i komponentama.Boje su totalno razlicite :: :: Kupujes Kinesku robu umesto da odes do New Yorka i kupis original.Da li si toliko siromasan :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: VOLIM APPLE :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.