Prsao mi je benq g2010w cini mi se da je to tacna oznaka, odneo sam ga u servis I u pitanju su kondenzatori, pa mi je ovja lik u servisu koji mi je inace dobar poznanik predlozio da ne placam 2k popravku koliko bi kostalo nego da uzmem 1500 koliko mi nudi i da kupim nov monitor kod njega jer ovaj moze da prsne vrlo brzo opet pa se sledeca vec popravka ne isplati.... Sta je tu sad pametnije uraditi i jel taj monitor stvarno vredi samo 30 evra popravljen? Unapred hvala.
Case: CM 690 (Cooler master) Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte) Proc: Phenom II x6 1055t + CM hyper 212evo Graphic card: gigabyte 6870 RAM: 2 x 2GB + 4GB patriot @ 1600MHz HDD: Seagate 1TB + external hard drive 1TB Psu: axp 630w
To je ta neka cena, ja redovno vidjam 19ice samsung sve ekstra neotvarane za 3000 ili 3600. Ako je ovaj tvoj bas pred crkavanjem ok ali mozda hoce da te izvacari taj tvoj. Ako ti se isplati doplata uradi tako
Kupujem nov tako da bi uzeo 24 inca opet benq za jedno 18k odnosno 17 ako ravunam i to sto mi on daje... Samo me zanima jel je stvarno takva sityacija sa cenama tj da li se to isplati ili da zadrzim svoj.... Case: CM 690 (Cooler master) Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte) Proc: Phenom II x6 1055t + CM hyper 212evo Graphic card: gigabyte 6870 RAM: 2 x 2GB + 4GB patriot @ 1600MHz HDD: Seagate 1TB + external hard drive 1TB Psu: axp 630w
istina je da ispravan ili popravljen vredi 30 evra ali je za popravku mnogo 2000 jedan kondezatio je ispod 100 rsd pa i ako zameni 5 kom mnogo je odnesi kod nekog tv mehanicara i odradi da bude ispravan i koristi ga i da crkne skroz panel za njega moze da se proda oko 15 jevreja pa je to vise od toga sto ti drugar nudi u zameni a ako ti pase taj stari monitor ko zna koliko ce popravljen da traje moj samsung radi posle zamene kondezatora vec 3- 4 godine
Sano mi je rekao kao da mogu da ne platim popravku i da dodam 1500 i da uzmme drugi. Hvala vam puno na odgovorima ostavicu ovaj onda, odgovara mi, alika mi je ekstra na njemu.... A nisam bas pri parama al ono eeko ako se isplati uzeo bi, al ako cu opet dobiti 15-ak evra posle crkavanja ko ga jebe neka ga...
Case: CM 690 (Cooler master) Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte) Proc: Phenom II x6 1055t + CM hyper 212evo Graphic card: gigabyte 6870 RAM: 2 x 2GB + 4GB patriot @ 1600MHz HDD: Seagate 1TB + external hard drive 1TB Psu: axp 630w
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.