Fail je cena kod nas totalno zato sto za slicne pare ima GTX960, mada i njena cena je ovde suluda... Cekao sam ovu kartu i ocekivao zestoko manju cenu! Preporucena cena od strane nv je 150$ valjda? Videcemo koliko ce biti kod madjara.. Uzas.
Intel Pentium G3258 + CM Seidon 120V R2|ASRock Z97M Pro4|MSI GTX460 TFII SOC|Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3|WD Green 1.5TB|Raidmax RX-535AP|Raidmax Hyperion|Samsung 2233|CM Devastatorhttp://valid.x86.fr/qd8uq7http://valid.x86.fr/a/zcbqdb
Ne vredi nista, danas je to veoma malo GTAV vuce oko 3.5GB Vrama... sta ce biti iduce god kada izadje mnostvo igara sa dobrim teksturama... kada izbece 4GB varijantu mozda ce i vredeti 24000 i to TI STRIX
Ja sam ovo pre par godina platio bio na popustu 1800rsd, ne secam se tacno gde, dok mu je regularna cena oko 2 soma u to vreme. Jeste da je bio onaj stariji vent u pitanju, ali i taj je bio odlican. Ko ga je imao, zna o cemu pricam.
I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x4gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
Ovo je kartica u rangu 7770/6850. Ja sam moju 6850 cyclone, najjaci model iz te serije prodao za isto ovoliko novca jos pre 4-5 godina sa dve i po godine pisane garancije. Ja za ovo sada ne bi dao vise od 50-60e sigurno.
Ovo je bilo moje prvo ozbiljnije kuciste koje sam kupio jos pre 5-6 godina, secam se kao juce da je bilo kada sam jedva nasao tu prodavnicu u Budimskoj. Kuciste sam platio oko 5 soma dinara, gledajte sada kolko kosta...
Strasno je to kakav se sunovrat desava sa cenama i kako se sve manje kupuje hardver, definitivno je pc industrija u krizi ozbiljnoj, jer gubitke moraju da krpe sa visokim cenama...
I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x4gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
Sećam se tog kučišta, davno je bilo 5.000din, jbg ne može ta cena da ostane, ali ajde onako okvirno da kažemo da bi trebala da bude blizu 7k posle 2-3god., nisam gledao, ali verujem da je to neka i revizija, tipa da ima USB3, neke izmene u dizajnu itd. Plus, microsystems nije baš povoljan sa cenama, ali može im se jer su uvoznici za Silverstone. Silverstone je inače PAPRENO skup, nerealno skup, bez obzira na njegov kvalitet koji je za respect.
:: http://www.itsvet.com/graficka_karta_asus_radeon_r7_250x_1gb_gddr5_r7250x_1gd5-pdaa1-25.i?id=379 :: :: Ovo je kartica u rangu 7770/6850. Ja sam moju 6850 cyclone, najjaci model iz te serije prodao za isto ovoliko novca jos pre 4-5 godina sa dve i po godine pisane garancije. Ja za ovo sada ne bi dao vise od 50-60e sigurno :: :: :: http://www.itsvet.com/kuciste_silverstone_precision_ps02b_w-pdaa1-21.i?id=113 :: :: Ovo je bilo moje prvo ozbiljnije kuciste koje sam kupio jos pre 5-6 godina, secam se kao juce da je bilo kada sam jedva nasao tu prodavnicu u Budimskoj. Kuciste sam platio oko 5 soma dinara, gledajte sada kolko kosta.. :: :: :: Strasno je to kakav se sunovrat desava sa cenama i kako se sve manje kupuje hardver, definitivno je pc industrija u krizi ozbiljnoj, jer gubitke moraju da krpe sa visokim cenama.. :: :: :: I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk :: Asus Maximus VII hero :: Kingston Fury 2x4gb 1866mhz :: Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. :: Benq xl2420g G-Sync 144hz :: Samsung 850 EVO 250gb :: CM V700 :: ::
Slazem se, ne moze da ostane ista cena, ali je opet i 7 soma mnogo. Sve je postalo papreno, evo gledam ploce z170 cipset, po 25 somica ko dobar dan. Nekad si mogao 2500k i odlicnu plocu za recimo 35 soma da kupis.
:: Sećam se tog kučišta, davno je bilo 5.000din, jbg ne može ta cena da ostane, ali ajde onako okvirno da kažemo da bi trebala da bude blizu 7k posle 2-3god., nisam gledao, ali verujem da je to neka i revizija, tipa da ima USB3, neke izmene u dizajnu itd. Plus, microsystems nije baš povoljan sa cenama, ali može im se jer su uvoznici za Silverstone. Silverstone je inače PAPRENO skup, nerealno skup, bez obzira na njegov kvalitet koji je za respect ::
Gledajući to kućište, izgleda sasvim obično, tako da slažem se da je i 7 soma puno, ali opet za 5k ima TT koji je generalno krš, ovo je ipak malo čvršće kvalitetnije, šta znam, ne opravdavam, ali cene su visoke generalno gledano po standardu kod nas kao u Nemačkoj npr.
Velika je šteta što ne uvoze kod nas Lian Li kućišta, kad bi ih bilo, galantno bi svi ostali jači brendovi izvisili, to su stvarno kućišta koja zlata vrede.
:: Slazem se, ne moze da ostane ista cena, ali je opet i 7 soma mnogo. Sve je postalo papreno, evo gledam ploce z170 cipset, po 25 somica ko dobar dan. Nekad si mogao 2500k i odlicnu plocu za recimo 35 soma da kupis :: :: :: I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk :: Asus Maximus VII hero :: Kingston Fury 2x4gb 1866mhz :: Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. :: Benq xl2420g G-Sync 144hz :: Samsung 850 EVO 250gb :: CM V700 :: :: :: Sećam se tog kučišta, davno je bilo 5.000din, jbg ne može ta cena da ostane, ali ajde onako okvirno da kažemo da bi trebala da bude blizu 7k posle 2-3god., nisam gledao, ali verujem da je to neka i revizija, tipa da ima USB3, neke izmene u dizajnu itd. Plus, microsystems nije baš povoljan sa cenama, ali može im se jer su uvoznici za Silverstone. Silverstone je inače PAPRENO skup, nerealno skup, bez obzira na njegov kvalitet koji je za respect :: :: ::
Ma pre 2 godine je bila akcija u Em. Fractal ARC XL za 10 somica okruglo, to je ponuda koja nije smela da se propusti. Ne postoji bolje kuciste za te pare i kraj price, naravno otislo je sve u rekordnom roku.
:: Gledajući to kućište, izgleda sasvim obično, tako da slažem se da je i 7 soma puno, ali opet za 5k ima TT koji je generalno krš, ovo je ipak malo čvršće kvalitetnije, šta znam, ne opravdavam, ali cene su visoke generalno gledano po standardu kod nas kao u Nemačkoj npr :: :: Velika je šteta što ne uvoze kod nas Lian Li kućišta, kad bi ih bilo, galantno bi svi ostali jači brendovi izvisili, to su stvarno kućišta koja zlata vrede. ::
Bilo je.. ja sam tad uzeo R2 XL za 11.500, ne znam zašto nemaju više. Ma dolaziće to, biće verovatno i to isto po povoljnim cenama, znaju i oni kako se to prodavalo, i koju zaradu su imali.
:: Ma pre 2 godine je bila akcija u Em. Fractal ARC XL za 10 somica okruglo, to je ponuda koja nije smela da se propusti. Ne postoji bolje kuciste za te pare i kraj price, naravno otislo je sve u rekordnom roku :: :: :: I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk :: Asus Maximus VII hero :: Kingston Fury 2x4gb 1866mhz :: Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. :: Benq xl2420g G-Sync 144hz :: Samsung 850 EVO 250gb :: CM V700 :: :: :: Gledajući to kućište, izgleda sasvim obično, tako da slažem se da je i 7 soma puno, ali opet za 5k ima TT koji je generalno krš, ovo je ipak malo čvršće kvalitetnije, šta znam, ne opravdavam, ali cene su visoke generalno gledano po standardu kod nas kao u Nemačkoj npr :: :: :: :: Velika je šteta što ne uvoze kod nas Lian Li kućišta, kad bi ih bilo, galantno bi svi ostali jači brendovi izvisili, to su stvarno kućišta koja zlata vrede. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.