Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Sekundarni monitor
STRANA 1 OD 1
blender Sekundarni monitor 03.09.2015. 15:27 T61995

status: user
broj poruka: 242
Imam Dell P2414 kao primarni monitor, nakacio sam neki prastari iz dnevne sobe kao extended display i svidelo mi se toliko da bih uzeo neki monitor kao extended za stalno. Posto nece biti non stop u upotrebi ne treba mi nesto profesionalno, pa jel moze neki savet da li da idem na neki osnovni 21.5 za 11000 (i koji) ili da se natezem za recimo AOC 22 sa IPS panelom za 13000, ne znam kakva su iskustva sa njima, ili pak nesto trece...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
count Re: Sekundarni monitor 04.09.2015. 08:50 #602119

broj poruka: 1354
Pa isti kriterijumi kao za glavni monitor, kupiš onoliko dobar koliko ti je potrebno. Ja pored glavnog Samsunga 24` imam i kao drugi LG od 22` i upoterbljavam ga za TV i neke stalne programe otvorene na njemu kao recimo merač brzine interneta, Hardware monitor i Sticky Notes da brzo zapišem nešto kao podsetnik. Može i kalendar, sat ili nešto drugo. Za to za šta ga upotrebljavam je dovoljno dobro.

:: Imam Dell P2414 kao primarni monitor, nakacio sam neki prastari iz dnevne sobe kao extended display i svidelo mi se toliko da bih uzeo neki monitor kao extended za stalno. Posto nece biti non stop u upotrebi ne treba mi nesto profesionalno, pa jel moze neki savet da li da idem na neki osnovni 21.5 za 11000 (i koji) ili da se natezem za recimo AOC 22 sa IPS panelom za 13000, ne znam kakva su iskustva sa njima, ili pak nesto trece..
::
blender re 04.09.2015. 17:08 #602146

broj poruka: 242
Koji model i jel si zadovoljan njim?

count Re: re 05.09.2015. 08:55 #602184

broj poruka: 1354
LG Flatron W2242s, imam ga već nekoliko godina. ništa naročito ali nije ništa lošija slika nego bilo koji prosečan monitor.

:: Koji model i jel si zadovoljan njim
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs