Cao svima. Imam problem sa monitorom, jer kada upalim racunar on ostane crn samo treperi ona lampica. E sad problem je sto nisam siguran da li je u pitanju monitor uopste. Probao sam sa drugim kabelom onim obicnim sto ide u struju isti slucaj. Medjutim kad iskljucim vga kabel e u tom slucaju se desi jedan od dva slucaja. Ili pokaze da poruku da treba proveriti kabel i potom kada ga vratim on najcesce proradi ili u drugom slucaju lampica na monitoru pocne ponovo da se pali i gasi kao da nema veze sa tim kabelom. Takodje pokusao sam da prikljucim monitor sa istim kablovima na stari racunar i situacija je ista tako da sam prilicno siguran da je do monitora, ali bih voleo da cujem misljenje nekog ko se vise razume :D
Ako imas od nekoga ili u kuci monitor koji podrzava VGA ili HDMI kabl prikljuci ga za komp pa ako ti on daje sliku sve ok onda je monitor. Jedino tako...
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647251. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.