prvi post i svima pozdrav uzimam nov racunari bice otprilike ovaj amd 5200 ploca biostar t690 ili gigabyte 560 ram 2x1geil hdd wd 320 sata2 dvd pionir212 sata mon.od19`ili 22w to jos nisam odlucio
i sada pitanje koju grafiku citao sam dosta postova ovde i ne mogu da se odlucim izmedju xfx8600gt fatal1ty heatpipe xxx
Iako je XFX odlican proizvodjac grafickih kartica,kao Gainward i Palit...U ovom slucaju bi je zaobisao je ima pasivno hladjenje,a samim tim je verovatno spustema i frekvencija GPUa i memorije. Peporuka za no.2 na tvoj listi Gainward 8600GT GoldenSample...Odlicna kartica i Golden Sample kartice rade na nesto visoj frekvenici nego `klasicne`(fabrici overklok)...Mislim da isto to vazi i za oznaku Sonic kod Palit kartica.
:: Biostar i kupi gigabajta. Što se vga tiče slažem se sa kolegam :: :: Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policij :: ::
ovo te pitam cisto iz radoznalosti..zasto Gigabyte,a ne Biostar..mislim na ove gore odredjene modele??Ja sam citao da je ovaj Biostar jedan od boljih kupovina,ali sta znam....
Sto se tice grafe,moj predlog je da biras izmedju Palit-a i GW-a..kupi onaj koj nadjes jeftinije...
Sta lupas...Pa jeftine AMD ploce nisu najbolje ako su Asus..ima dosta kvalitetnijih ploca od drugih proizvodjaca...Nemoj pricati nesto sto nije tacno...
Nemoj ASUS, 2 sam promenio jer ima problema sa firmwareom, koji je umesto 256DDR3 prikazivo 512. Tako da mi je ceo kom zakucavao. Uzi Palit jer sam promenio za ovaj i radi odlicno. Pride Zalmanov hladnjak koji dolazi u pakovanju sa karticom cini cuda. Neces se pokajati.
Ati 2600XT ti je u klasi sa 8600GT. Opet kod obe zavisi od firme koja ih pravi, XFX, Palit, Gainward, ASUS....itd. I naravno medjusobnog `mirisanja` komponenti, racunajuci neku srednju klasu za gaming. Menjao sam mnostvo grafickih i Ati i nVidia (bez ovih ultra turbo 1000evra me kostala graficka), ali ostao sam na nVidiji zbog posebnih razloga. Potrajalo bih pisanije ovde zasto. Izbor neka ti padne na Palit. Neces se kajati.
dobio sam ovu ponudu ,kao sto vidite nema palita ,razlika za palit je 5eu manje. dodacu isti ram jos 1g i da li cu videti razliku izmedju 667 i 800 da li da uzmem jaci procesor 5600 ili 6000 jel se isplati zbog performansi ne zbog novca
i kakvo je kuciste da li moze da odgovara ovoj konfiguraciji
danas javljam coveku da mi ovo spremi zato molim vase misljenje
znam da se neke stvari ne uklapaju ovde zato izvinite i hvala pozdrav
Samo promeni napajanje uzmi Antec od 550W najmanje, ili neki Chieftec ili Cooler Maste, ako imash problema sa keshom, ali prvo uzmi Antec. Zbog komponenti za svaki slucaj. Inace sve je OK, samo steta za Palit.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.