...pa od te tri navedene, ja bih uzeo sigurno XFX! Ali ako mozes, ili zelis, uzmi Asus-ov model, on je koliko ja znam, i koliko sam video po netu najbolji overclocker, a i uz to, najmanje se greje. Mada ne znam zasto?!?
U svakom slucaju, ja imam Asus-a, i prezadovoljan sam njime, radio mi i na 680/2050MHz, ali ga trenutno guram na 650/2000MHz! Ali me zato ovaj put MSI razocarao!
Imam GW Gold sample i svaka preporuka...u ovom slucaju ne moras da zaobices MSI jer su ti sve iste kartice,samo sa nalepnicama razlicitih proizvodjaca...E sada,mozda bi bilo najbolje da sacekas jos malo i kupis 8800gt koja ce biti brza,a jeftinija...
Ja bih isto uzeo XFX bez i malo predumisljanja ali isto tako nebih bezao i od ostalih ponudjenih.P.S.Zaista me nervira sto pojedinci tako blate MSI firmu!Nije u redu,ogradicu se da neko ne misli da sam poklonik MSI ili njihov ljubitelj-nisam,hocu samo da kazem da je i to firma koja pravi isto tako kvalitetne i karte kako i ploce i ostale uredjaje na profesionalnom nivou.Svakom se desava da izbaci seriju koja je fush pa ako njima malo vise to ide za rukom u poslednje vreme ne mora se bas suditi po tome.
Njima se desi da izbace dobru seriju...i to se veoma retko desava..Uglavnom su to lose ploce koje se kvare veom lako i brzo...Sto se tice grafa...da se 8800gts pravi kod njih,verovatno bi je zeznuli..ovako su odradili odlican posao lepljenja nalepnica sa svojim logo-om na njih...pozz
:: Njima se desi da izbace dobru seriju...i to se veoma retko desava..Uglavnom su to lose ploce koje se kvare veom lako i brzo...Sto se tice grafa...da se 8800gts pravi kod njih,verovatno bi je zeznuli..ovako su odradili odlican posao lepljenja nalepnica sa svojim logo-om na njih...poz :: :: ::
Pa to i svi ostali rade,sve su to referentne karte.
pa bre ljudi lepo je pricati o grafickim karticama koje kostaju 650e covek nije to pitao ipak budimo skromni zivimo u Srbiji :) salim se malo ! sve ima svoga kupca ali budimoi realni :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.