Apgrejdovao sam komp na WIN 10,e sad me interesuje,a posto je graficka stara i nema drajvera na zvanicnom sajtu,da li bi mogao zadnji drajver pod kompatibiliti modom za WIN 8?!Nisam neki igrac tako da mi ova graficka vrsi funkciju.Vidim da je sad pod Windows Radeon 4800 drajverom i izgubio se ATI kontrol panel.
:: Apgrejdovao sam komp na WIN 10,e sad me interesuje,a posto je graficka stara i nema drajvera na zvanicnom sajtu,da li bi mogao zadnji drajver pod kompatibiliti modom za WIN 8?!Nisam neki igrac tako da mi ova graficka vrsi funkciju.Vidim da je sad pod Windows Radeon 4800 drajverom i izgubio se ATI kontrol panel ::
Ej drugar reci mi ,jel tako da ona ladno tera i nove naslove koji nisu dx11,i chak je dosta Snaznija od nekih novih grafa sa dx11,pojede ih kao od shalekoja je izvedba 1gb r3 ili 512mb sa magistralom od 256 je msm koju polovnu dx11 kartu da stavim na napajanje od 500w dual core 2.8 4 gb ddr2 a da ne bottlenck-uje hm Thailand,fighting the last boss
Hvala probacu vase savete.@matora badass gpu Powercolour 512/256 I sto sam ja pokusao,odnosno moja supruga,do pre godinu dana su sve igrice isle bez problema.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.