Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Problem sa zvukom na TV kartici Gigabyte GT-PTV-TAF, hybrid
STRANA 1 OD 1
klingklang Problem sa zvukom na TV kartici Gigabyte GT-PTV-TAF, hybrid 26.10.2007. 11:40 T6189

status: user
broj poruka: 2
Na svim tv kartama koje sam video do sada postoji audio izlaz i mali kablic kojim se `audio out` tv kartice prespoji do `line in` zvucne karte i sve bude ok. kablic sam dobio ali `audio out` na ovoj tv katrici ne postoji.
covek iz servisa mi rece da se podesava softverski. instalirao sam pripadajuci softver ali nigde nisam uspeo da pronadjem opciju kojom se podesava usmeravanje audio signala..
Zna li neko resenje ove misterije?
tv kartica je
TV/DVB-T/FM tuner Gigabyte GT-PTV-TAF, hybrid: PAL analog + DVB-T digital, FM stereo, antena, Philips 7131/10064 chip, remote, PCI
http://be.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2306
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Igor84 Da 26.10.2007. 12:27 #31270

broj poruka: 327
Zvuk kod te kartice ide preko PCI magistrale u digitalnom obliku.
Jedini problem koji ces najverovatnije imati je taj da ce nakon 2h snimljenog materijala zvuk kasniti 1-2 sekunde. Vrlo iritirajuce.
MACHINE Re: Da 26.10.2007. 17:20 #31296

broj poruka: 5710
Da, ide preko PCI ali lag nema veze sa tim, svakako je takva veza brza. Ako imas Intel masinu delaya nece biti ukoliko su driveri i OS lepo instalirani. U okviru ChrisTV imas opcije koje se ticu hostovanja/rutiranja zvuka...

- R a v e n L o r d -

:: Zvuk kod te kartice ide preko PCI magistrale u digitalnom obliku
:: Jedini problem koji ces najverovatnije imati je taj da ce nakon 2h snimljenog materijala zvuk kasniti 1-2 sekunde. Vrlo iritirajuce.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs