Sve radi odlicno, ali cim pokrenem neku zahtevniju igru, komp se jednostavno ugasi, pa moram ponovo da pecnem sa upaljacem. E sad, ne verujem da komp trosi vise od 2000W, jer se na klipu visi da je ukljucio grejalicu od 2kW. E sad, mozda je namerno iskopcao grejac, pa ne trosi ni 100W grejalica, sijalica 100...dakle 200W max.
Kako da pojacam ja ovo da mi se ne gasi komp?
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Jesi li se namucio da napravis generator? Meni bi na vikendici odgovaralo slicno resenje, bar da imam za punjac mobilnog i jednu sijalicu na 3-4 sata...
AMD phenom II x4 955BE @ 3.7GHz / Raijintek EreBoss / GA-MA770-UD3 rev 2.0 / 3x2GB Kingston V ddr2 800MHz / PowerColor AMD r9 280x TurboDuo - PowerColor ATI 4870 1GB BKP / 500GB Hitachi + 1TB WD black / Logitech g500/mx518 / iCEMAT II black pad / Logitech
Ma jok, za minut. Samo napravis loop i skljocnes upaljacem. Najgore od svega je sto sam imao samo sibicu kod sebe, a sa njom nece da se pokrene. Dobro mi je doslo ovo, ne moram da se zezam sa laptopom kojem batt traje sam 3-4 sata. Evo, tiplam ovu poruku sa PC-a, jedna sijalica od 60W radi i omanji frizider i ne gasi se. Problem je jedino kada startujem neku zahtevniju igricu.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Zaboravio je da kaže u klipu, treba i malo metana da bi radilo na velikoj snazi. Najbolje bi bilo da imaš kravu kod vikendice, pa samo stavi malu pumpu u štalu i dovedi crevom malo plina u sobu. Druga varijanta je da se sprovede tunel od septičke jame do radne sobe. Ali isplati se, sreći nema kraja.
grafika vuce previse struje. Kupi jos jedan produzni, napravi jos jedan generator i onda iz produznog sprovedi jednu zicu direkt u grafu.
U preostalu uticnicu ubodi ventilator (ali samo Keno ili Neo, Mile je probao da hladi AMD sa Qiangsheng ali trebalo bi da znas da on nema CE, CCC, UL i ROHS, i onda nije kompaKtibilan a ja sam bio kod Petra kada je on (Mile) to montirao, modifikovao sam moment sile prilikom horizontalne rotacije glave Neo ventilatora ( kod Petra, naravno) pa nisam mogao ga sprecim (Mileta) da montira to smece od ventilatora na AMD kartu) i usmeri ga ka grafickoj.
Ne pali se. Grejalicu je falsirao, ona je ukljucena u mrezu. Nigde se ne vidi da je crni kabl od nje. Zato ti se restartuje komp. Ovo ima snage taman za sijalicu i lagani surf. Ako hoces da pokrenes YT ili neki fles, onda ugasi sijalicu i (ili) frizider. Na igre zaboravi, pogotovo ako imas nVidiju.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.