ASUS STRIX GTX980Ti OC Grafička karta - video recenzija
STRANA 1 OD 2
jale
ASUS STRIX GTX980Ti OC Grafička karta - video recenzija
11.08.2015. 14:53
T61877
status: user broj poruka: 24
Pozdrav ljudi,
Sa oduševljenjem koje ne mogu da sakrijem što se ovo čudo našlo u mojim rukama, želeo bih da vam predstavim novi video o ovoj brutalnoj karti. Ne znam da li je neko imao prilike da se igra sa ovim parčetom hardvera ali u svakom slučaju želeo bih da čujem vaše mišljenje .)
aahahhaahah, au sta je sa danasnjim muzjacima. Pa gde nadjoste tu devojcicu na pocetku, zgadi mi se i ova reklama...pardon, recenzija i sve...
Mada si i ti burazeru mickast, uvek kad mahnes na kraju u klipovima mi se okrene zeludac. Sto ne ucestvujes malo na forumu, nije se sve valjda svelo na surovi marketing?
I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x4gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
Hahahahaha zajebi bre! Svaki put kad vidim novu temu od Jaleta, tacno znam sta da ocekujem, i uvek mi na pamet padne Lord, nekako bi se on najvise uklopio u ovaj gejic rezim iz Asusa..
Retko ko će kupiti ovu kartu, čeka se sledeća godina , po meni kasne bar 6 meseci a i više…
Što se tiče recenzije nisam kompetentan da sudim, ali mi se čini u startu da ljude odbija tvoj glas i mahanje ručicama… jbg meni ne smeta ali probaj da iskontrolišeš to mahanje i pre snimanja recenzije rokni nešto hladno da ti glas rikne :-) Ah da bilo bi dobro i da učestvuješ na ovom forumu pod jale , verovatno će te ljudi drugačuje doživeti nego gledajući same recenzije.
:: :: Pozdrav ljudi :: :: Sa oduševljenjem koje ne mogu da sakrijem što se ovo čudo našlo u mojim rukama, želeo bih da vam predstavim novi video o ovoj brutalnoj karti. Ne znam da li je neko imao prilike da se igra sa ovim parčetom hardvera ali u svakom slučaju želeo bih da čujem vaše mišljenje . :: :: https://www.youtube.com/watch?v=J_uPgn8mntg
Izvinjavam se svim forumašima što nisam više učestvovao na ovom forumu a pogotovo u temama koje sam ja kačio. Potrudiću se da u uduće budem dosta aktivniji. Sto se tiče opaske ‚‚reklama/pardon recenzija‚‚- svako ima prava na svoje mišljenje i znam do to može i tako da se shvati sa obzirom da su recenzije sa ASUS YouTube kanala. Ne znam da li sam u nekoj od prethodnih tema koje sam objavljivao to već spominjao ali objasniću opet. Cilj ovih recenzija kratkog formata je da zainteresuje ljude da dalje istražuju, čak sam i u nekim recenzijama upućivao na portale kao što su Benchmark i PCAXE na kojima mogu da pročitaju detaljniji test tog uređaja. Glupo bi bilo da pravim opširne video recenzije jer je to posao portala koje sam već spoenuo. Ja ni u jednoj recenziji nisam lagao o tome šta taj hardver može, a to lako možete proveriti ako pročitate testove tih ASUS proizvoda na portalima kao što su PCAXE i Benchmark. Za to sto si rekao da sam mickast - veruj mi to samo tako deluje, ali potrudiću se da u narednim recenzijama poštedim tvoj želudac. :) Malo šale nije na odmet. Nadam se da ćeš se izviniti mom drugu Milanu za to kako si ga nazvao? On je dosta dobar glumac tako da to što si video na početku klipa je gluma.
:: aahahhaahah, au sta je sa danasnjim muzjacima. Pa gde nadjoste tu devojcicu na pocetku, zgadi mi se i ova reklama...pardon, recenzija i sve.. :: :: Mada si i ti burazeru mickast, uvek kad mahnes na kraju u klipovima mi se okrene zeludac. Sto ne ucestvujes malo na forumu, nije se sve valjda svelo na surovi marketing? :: :: :: I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk :: Asus Maximus VII hero :: Kingston Fury 2x4gb 1866mhz :: Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. :: Benq xl2420g G-Sync 144hz :: Samsung 850 EVO 250gb :: CM V700 :: ::
Pozvao me je Luka sareni i rekao da nema smisla, jer covek radi za njega neke seme i da sam pogresio, tako da je red da se izvinim. Izvini burazeru, testosteron ti izbija na nozdrve, nego ja imam losu procenu...
I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x4gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
Tako je Dex. Covek to odlicno radi, ne znam zasto ga napljuvaste. Sve lepo upakovano i receno o karti, demonstrirano par igrica...Sasvim dovoljno informacija.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Lik nije glumac nego radi klipove na youtube-u za decu od 10-12 godina, skeceve i slicno :: :: @Jal :: Inace solidno je ovo odradjeno, nije lose :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
A gledaj ga dexter sto ga brani, koji bre skecevi, pa ovu glumu moze i moja baba da odradi, sigurni nije zavrsio visoke skole, i jos mu ovaj rekao kepecu, a lik metar i zilet, zlo od Asus staffa, mamini i tatini sincici..
Skečevi, vilenjaci,šmrkovi.A gdje su tu glumci !? I neka obriše lijevu nozdrvu. Nije lijepo da ga prozivate. No no no. Facking nerdovi. Shalim s@. Nadam s@ da si l@po uradio reklamu, ovaj recenziju. A poruka glasi, imate li 1000 tih karti !? Teško ćete vi to prodati. Pozdrav i za Lorda. Imaš Lorde pozdrav, jer ipak nisi kralj. Pozdrav i za Zooloololoa i Kutaliona mačora sa šora.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x8gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.