Opis: Dve grafike na ploci, bez SLI i CROSS-a!Naime, jedna na (PCI - Default) nije na PCIEX16_1 (GTX660 - za igranje), druga na PCIEX8_1 (GTX460 - za net..)!Podnozje (LGA1366).
Pitanje: Kako koristiti drugu (GTX460), odvojeno?
Probao: Uradio sam sledece, prebacio sam 2x6pin na nju (drugu) i prikacio i probao HDMI i VGA i nista, cak ni u BIOS ne mogu da udjem!Dodatno sam probao dok sam bio na primarnoj (GTX660) u BIOS-u prebacio u INIT DISPAY FISRT na PCIEX8_ 1 i posle zakacio drugu (GTX460) i NISTA SENE DESAVA!
Prva (GTX660) ubacena u prvi slot ploce samo u BIOS-u nije podeseno na PCIEX16_1 vec je na PCi (Default)! Druga (GTX460) je na PCIEX8_1 jer fizicki ne moze na PCIEX16_2.
Odradio, u BIOS-u promenio u INIT DISPLAY FIRST na PCIEX16_2 gde je i postavljena druga karta (GTX460) i uspelo je! Ja sam permutovao, misleci da je na PCIEX8_1.. Tako da vidi u Device Manager-u kao primarnu, a (GTX660) vidi sa zutim trouglicem, samim tim sto je raskacena sa napajanja i displeja! U NVIDiA Control Panel-u/PhysX vidi upravo (GTX460)!
Hvala Srdjanc na uputima, radi za sada sve kako treba!
Stani stani, Kako to ti milsis da uradis. Pa samo ccetei bacati sliku na prvi jedino ako stavis extenedt mozes da daobijes sliku na dva monitora ali da uparis te dve kartice u SLI neveruje da ces moci da ti to radi. Mislim da ako imas 660 mozes da uparis asmo da je sti chip zanci jos jednu 660. A kako to mislis to da odardis stvarno neznam!@
AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Gigabyte R9 270 OC SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepower 600 Wati
:: Postovani :: :: Opis: :: Dve grafike na ploci, bez SLI i CROSS-a!Naime, jedna na (PCI - Default) nije na PCIEX16_1 (GTX660 - za igranje), druga na PCIEX8_1 (GTX460 - za net..)!Podnozje (LGA1366) :: :: Pitanje: :: Kako koristiti drugu (GTX460), odvojeno :: :: Probao: :: Uradio sam sledece, prebacio sam 2x6pin na nju (drugu) i prikacio i probao HDMI i VGA i nista, cak ni u BIOS ne mogu da udjem!Dodatno sam probao dok sam bio na primarnoj (GTX660 :: u BIOS-u prebacio u INIT DISPAY FISRT na PCIEX8_ 1 i posle zakacio drugu (GTX460) i NISTA SENE DESAVA :: :: Hvala unapred!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.