Dodje mu nesto ko sto je ranije bilo 7900GTX i 7900GT. Ako je stvarno jeftinija od 8800GTS ovo je onda best buy. Ne znam koliko ce pasti cene ako uopste padnu za ostale 8800 XXX Il tek kad bude izlazila 89xx serija.
trenutno imam nju i imacu je malo duze,prezadovoljan sam i nevidim sta ce mi bolja od nje.sve radi odlicno mogu oni da izbacuju sta hoce i svakog meseca,imaju oni ljudi sve spremno mnogo unapred nego sto mi mislimo.procesor koji je gura je 6400 i znate sta preslab je,a znate li kako radi sa 6850 na 3g. UBIJA
ko ima bilo koju 8800 netreba da razmislja o drugoj karti,a ko ne onda je u redu treba ljudi cpu da to vozi
:: :: trenutno imam nju i imacu je malo duze,prezadovoljan sam i nevidim sta ce mi bolja od nje.sve radi odlicno mogu oni da izbacuju sta hoce i svakog meseca,imaju oni ljudi sve spremno mnogo unapred nego sto mi mislimo.procesor koji je gura je 6400 i znate sta preslab je,a znate li kako radi sa 6850 na 3g. UBIJ :: :: ko ima bilo koju 8800 netreba da razmislja o drugoj karti,a ko ne onda je u red :: treba ljudi cpu da to voz
? SLusas li ti sebe ? znas li uopste sta si napisao ?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.