Dobio sam dve graficke kartice (HD4850 i HD5870). Ni jedna nije u ispravnom stanju. Prvi vlasnik mi je rekao da 4850, kada se pokrene, prikazuje linije na ekranu, a 5870 se valjda, koliko sam razumeo brzo pregreva i gasi. Da li ih vredi popravljati? Da li bih mozda mogao negde da ih zamenim, uz doplatu, za neku noviju karticu?
:: Dobio sam dve graficke kartice (HD4850 i HD5870). Ni jedna nije u ispravnom stanju. Prvi vlasnik mi je rekao da 4850, kada se pokrene, prikazuje linije na ekranu, a 5870 se valjda, koliko sam razumeo brzo pregreva i gasi. Da li ih vredi popravljati? Da li bih mozda mogao negde da ih zamenim, uz doplatu, za neku noviju karticu?
:: :: :: da mi das te 2 a ja tebi 1000 dinara ili ti dam nvidia 9800 ispravnu a ti meni te 2 neispravne i 1000 dinara :: :: Imam i neke zube uzeo sam na buvljaku ustvari vestacka vilica casu dajem grati :: :: ::
A jesli li razmontiravao tu 5870, menjao termalnu pastu, gledao da li to sve lepo naleze, da li vrti FAN.. ? 80% da ima problem sa hladnjakom, 20% da je nesto crklo i preterano usijava GPU.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.