Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
GTX 560 ti na GTX 660 COOLER
STRANA 1 OD 1
Petar89 GTX 560 ti na GTX 660 COOLER 10.07.2015. 10:20 T61661

status: user
broj poruka: 423

http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-660-oem/specifications imam ovu oem graficku sa reference kulerom od 1.5gb, i imam 560 tihttp://www.msi.com/product/vga/N560GTXTi_Hawk.html#hero-overview. Da li je moguce prebaciti kuler sa 560 na 660, i da li da klokujem 660, jer sam cuo da moze jer je ona GK104 kao i 660ti, 670 i 680?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Srdjanc ... 10.07.2015. 10:54 #598735

broj poruka: 3106

Mislim da ces moci prebaciti hladnjak, ali najbolje ces zakljuciti sam ukoliko zaista skines i probas da li ce da legne. Mozda bi bilo bolje da pre skidanja uzmes metar i izmeris okolo polozaj GPU i memorije kako bi odmah zakljucio da li ce to negde nesto da kaci.
A i naravno pogledaj da li su im isti konektori za ventilatore.

Sto se klokovanja tice, sve graficke mogu da se klokuju. Razlika je samo koja moze koliko da se OC i koliko je to isplatljivo. Neke uradis OC do usijanja, a ne dobijes ni 5FPS u igri, a neke samo pojacas malo i dobijes 15FPS. To je sve na kraju na srecu kakav ti je GPU zapao.

Petar89 .. 11.07.2015. 21:44 #598847

broj poruka: 423
hvala na odgovoru... stavio sam ipak vodeno hladjenje komplet, i na gpu i cpu, i chipset...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs