AMD Radeon R9 Fury X cards with revised pumps are now available in retail. The new revision fixes the whine noise found in the early units and is significantly quieter. The revised pump is virtually silent and bears a new Cooler Master logo which can be used to easily identify the new revision of the card
Po meni - i dalje neoprostivo sto su dozvolili da karte sa tim problemom uopste izadju na trziste. Blamaza da nema gore: reklamiras kartu kao `super tihu i hladnu` - a ovamo cviljenje vodene pumpe tera ljude na samoubistvo. A da i ne spominjem coil whine. Neoprostivi kretenizam, da dozvole sebi da zaseru na takvim stvarima. Ako i odu pod led zbog ovog totalno nepotrebnog i idiotskog propusta, zasluzili su.
smo svi,i u ljudskoj prirodi je gresiti,a sad sto jedan gigant je napravio nesto sto nije kako treba,to je vec.......mnogo siroko i diskutabilno Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king
:: Jos jedna kartica koju nikad necu posedovati je izlecena od decijih bolesti.. :: :: Citat: :: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!` :: ::
:: Jos jedna kartica koju nikad necu posedovati je izlecena od decijih bolesti.. :: :: Citat: :: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!` :: ::
Ovde se ne radi samo o toj karti. Radi se o tome da li ce se usvajanje te karte od strane trzista nastaviti, to jest, da li ce kompanija koja je pravi uspeti da se odrzi na trzistu, to jest, da li ce propasti ili nece. To je glavna poenta teme, u najvecem delu.
Ako ovaj kretenizam, ovaj potpuno nepotrebni propust koji se mogao izbeci odbije veliki broj ljudi od ikakvog razmisljanja o kupovini AMD karti (jer ovo nije prvi propust - trotlovanje R9 290x je bio prethodni propust koji se u startu mogao izbeci), onda je to ulazak u epizodu zvanu `The End` za AMD.
Ti ljudi realno izgleda nisu u stanju da lansiraju flegsip kartu, a da nema neki problem sa hladjenjem.
Vi trolovi ne biste je kupili kupili ni da je pravi nVidija
04.07.2015. 08:20
status: user broj poruka: 6102
tako da stvarno ne vidim poentu vašeg javljanja.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
Kao sto sam vec mnogo puta rekao `zeleni` i `plavi` se nadaju propasti AMD-a, a nisu ni svesni da ce upravo oni najvise najebati jer ce u tom slucaju za neku obicnu budzet kartu morati da izdvoje 500-600 evra umesto 100-200 koliko je nekada bilo a o high-end i da ne pricam.
Gledajuci ih sta pisu i kako se ponasaju prosto bi voleo da im se ispuni zelja. Ja mogu bez kojekakvih Titana,970,980,980 ti kartica mogu i bez kompa a vi zavisni trolovi sta cete kad za obicnu kartu budete morali da izdvojite vise para nego nekad za cepo PC.
A da u ovu pricu ne ubacujem i INTEL/AMD gde je slicna situacija.Ljudi vi sami sebi kopate jamu u kojoj cete zavrsiti ako vam se zelje ispune.
Ja cu sa mojim AMDekom koji imam vec 5.godina igrati nadam se jos dugo, a i ako crkne imam rezervnu 250-ticu da igram Chicken Invaders a sta cete vi `GPU narkomani` kada za jednu obicnu plocicu budete morali da prodate kola, kucu.
:: tako da stvarno ne vidim poentu vašeg javljanja :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V :: :: ::
Re: Vi trolovi ne biste je kupili kupili ni da je pravi nVidija
04.07.2015. 16:37
status: user broj poruka: 1272
Kupio bih je da kosta oko 600 a ne 800 evra, iako je i to ludost. To bi bila investicija za naredne 3 godine. Nisam gadljiv.
codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
:: tako da stvarno ne vidim poentu vašeg javljanja :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.