Ubacio sam ovu kartu u racunar medjutim instaliraju se drajveri ali nece da se instalira Catalyst Control Centar.Drajveri su poslednji sa zvanicnog sajta a instalirao sam i poslednju verziju Net Freamworka ali i.dalje ne mogu da instaliram ccc.Inace sve igre rade besprekorno.Na racunaru je Win7 64bit.Ako neko ima ideju sta moze biti a da ne ubivam windows.Pozdrav.
Reseno,pronasao sam folder ccc2 u folderu Amd na C disku i instalirao direktno iz foldera i upalilo.Hvala operatore na saradnji vec sam bio naostren da ubijem win.Pozz
operator je mislio da raspakujes taj fajl da bi dobio foldere i onda odatle da instaliras. Mozes to pomocu 7-zip sledeci put, jer sigurno ce ti trebati kad-tad novi drajver.
:: Reseno,pronasao sam folder ccc2 u folderu Amd na C disku i instalirao direktno iz foldera i upalilo.Hvala operatore na saradnji vec sam bio naostren da ubijem win.Poz :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.