Ima u Em*iju za 64k. To je skoro 535 eura, što uopšte za nas nije loša cijena. Navodno, biće i jeftinije od PowerColora po cijeni od 52 000 din. Ostaje nam da čekamo.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
O ovim kartama u Srbiji i kupovini istih razmislja par stotina ljudi , ostali krpe `gace`.
:: Ima u Em*iju za 64k :: To je skoro 535 eura, što uopšte za nas nije loša cijena :: Navodno, biće i jeftinije od PowerColora po cijeni od 52 000 din. :: Ostaje nam da čekamo :: :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Iskreno opet je to bezobrazno. Kapiram ja da je kod nas manje trziste i nismo mi evropa, ali boli me kada vidim da u jednoj nemackoj, gde je standard visestruko bolji, ljudi mogu da kupe istu kartu za 430-450€. :(
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium + Z-5500
Nikako ne branim cene, ali postujem i njihovu slobodu da zacene koliko hoce - trziste ce im `odgovoriti` u skladu sa tim. Ali jedan od faktora je sigurno i pad potraznje za Radeon grafikama - pa se manje i uvozi. A kad se manje uvozi, ponuda je manja, pa u skladu sa tim i cena ide gore. Svakako medju faktore u padu potraznje ulazi i relativno velika potrosnja Radeona, i zagrevanje, ali isto tako znacajno doprinosi i botovanje zelenih kretena po svim mogucim forumima dan i noc, pljuvanje po AMDu i pokopavanje firme temama poput:
Ako takvim konstantnim ispiranjem mozga uspesno bude postignut efekat da svi misle da ce AMD `bankrotirati sutra`, normalno je da ce se ljudi odlucivati za nvidiju. Ni ti auto od nekog proizvodjaca ne bi kupio kad bi cuo da je kompanija na izdisaju - pa da posle moras da juris servise i delove, i da placas mnogo vise... A kao sto sam rekao - tu je i grejanje i potrosnja. A i glasine koje zelenoidi non-stop ponavljaju kako `AMD karte trotluju`, `crkavaju`, `svakoj od njih je vec izvadjena dusa rudarenjem i crknuce u roku od 24h`, itd, itd.
:: Iskreno opet je to bezobrazno. Kapiram ja da je kod nas manje trziste i nismo mi evropa, ali boli me kada vidim da u jednoj nemackoj, gde je standard visestruko bolji, ljudi mogu da kupe istu kartu za 430-450€. :
Batice nadji nekoga da skoknete do HU tamo kupite svako po jednu grafulju i posle se vratite po AFA (maksimum 3 meseca) ima da vas izadje po 350E sa sve puutarinom...
A ovi nasi preprodavci neka trljaju usi...
Jedino je muka sto u tom slucaju ne mozes da je reklamiras ako zavija i cvili... ili za sta ti se vec ceifne...
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
:: Iskreno opet je to bezobrazno. Kapiram ja da je kod nas manje trziste i nismo mi evropa, ali boli me kada vidim da u jednoj nemackoj, gde je standard visestruko bolji, ljudi mogu da kupe istu kartu za 430-450€. : :: :: :: :: AMD FX-8350 + Noctua NH-D1 :: MSI 990FXA-GD8 :: Kingston 16GB 1600MHz Hyper Gre :: MSI GTX780 Lightnin :: Dell U2412M + LG D2343 3 :: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: Creative X-Fi Titanium + Z-5500 :: ::
Bas tako,samo koliko velicina trzista ima veze u situaciji kada se proizvod ne proizvodi niti ovde niti u nemackoj ili madjarskoj.Uvoznik se ovde ugradjuje i maloprodajni lanac se ugradjuje a roba se pravi u kini i koreji.Nece fabrika u kragujevcu da proizvede 1000 ili 100000 primeraka radeona pa da obara cene.Bezobrazno je suvise blaga rec za nase preprodavce.Katanac na vrata a mi svi lepo skok do madjarske. Ako sam besan to je zato sto je ovde kod nas tako za sve proizvode ne samo za tehniku a promene nema.
:: Iskreno opet je to bezobrazno. Kapiram ja da je kod nas manje trziste i nismo mi evropa, ali boli me kada vidim da u jednoj nemackoj, gde je standard visestruko bolji, ljudi mogu da kupe istu kartu za 430-450€. : :: :: :: :: AMD FX-8350 + Noctua NH-D1 :: MSI 990FXA-GD8 :: Kingston 16GB 1600MHz Hyper Gre :: MSI GTX780 Lightnin :: Dell U2412M + LG D2343 3 :: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: Creative X-Fi Titanium + Z-5500 :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.