Pa ovo ti dodje na isto kao da se AMDeka posrao ispod mermernog logo-a koji se nalazi u Headquarters-u zelenih u Santa Clari pa zatim im zakucao na vrata i trazio toalet papir....
Skaliranje je kod AMD-a uvek bilo `par ekselans`. Poznato je da je Nvidia u `srednjem veku` u multi GPU segmentu,bilo da je SLI u pitanju ili dual GPU (Titan Z fail ), da zaostaju godinama vec i da je pitanje kada ce i da li ce uopste da ikada uhvate prikljucak sa AMD-om (cist primer je R9 295x, koji dominira od kada se pojavio, a sazdan od objektivno slabijeg Hawwai-a u odnosu na GK Gpu-ove Nvidie) Logicno je da se prica ponavlja, kad vec single GPU segment nije `troniran`, onda barem multi gpu...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Ja nisam ni konstatovao da ovoliko ili onoliko zaostaje. Samo sam preveo ono sto pise u clanku. Kao sto uvek i radim. Trudim se da ne umecem svoje ocene i misljenja, kad god mogu. A ako to nekad i uradim, onda odmah pruzim dokaz za tu tvrdnju.
Ovo je pisalo na WCCFTech: `score is notably ahead of multiple overclocked 4-Way SLI TItan X + 5960X setups as well`
nije covek predstavio nikakvu komparativnu listu samo je dao svoje misljenje bez cinjenica nisam ja ni rekao da si ti nesto insinuirao,samim tim moj komentar je bio na osnovu njegovih reci a ne tvojih p.s. nvm my bad vidim sad da je spomenuo 35. mesto na listi hall of fame
GPU History: NvidiaMX440 Club 3D9250 Foxconn7600GT MSI9600GT MSI GTX660Ti PE OC GPU Future: MSI GTX970 Gaming OC - > Coming soon very soon :D https://www.youtube.com/watch?v=He9-p7f3DEA
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.