Rešio sam da zamenim ubogu i prastaru ATI 4670 za nešto mlađe i manje ubogo, pa se pitam da li se isplati kupovina kartica na KP sa garancijom od godinu dana?
Juri neku R9 270/260X sa garancijom od preko godinu dana.
:: Rešio sam da zamenim ubogu darastaru ATI 4670 za nešto mlađe i manje ubogo, pa se pitam da li se isplati kupovina kartica na KP sa garancijom od godinu dana :: :: Ima 6970 za oko 70e, i 6870, 6850 za nešto manje :: :: AthlonII x2 240 @3,33GHz - ECS nforce9m-a - Sapphire 4670 512MB - Kingston 2x1GB ddr2 800MHz - WD5000AAKS + WD10EADS - Chieftec GPS550AB-A
Hvala na sugestijama, ipak je bolji izbor r9 270, e sad vidim da ona traži samo jedan 6pin, da li bi onda moje napajanje Chieftec GPS 400W koje ima jedan 6pin moglo da je izgura?
Uzeo bih i neki AM3 quad, menjanje cele platforme je skup sport za mene.
Radice ti i sa tim procesorom osim nekolko novijih naslova. Što se tice platforme vidi da zameniš samo procesor pošto ti to najjeftinija varijanta.Znaci neki atlon x4 ili fenom x4 a imaš ih za 40-50 evra.ovo sve ako želiš ove novije igre da pokreneš.Svakako najbolje je da ideš na novo ali ne fx nego intel.
Stavi oglas da prodaješ fenom II za 50 evra pa vidi dal ce neko da ti se javi. Jedno je koliko traže a drugo koliko zaista vredi.Meni su se javila 3 coveka za mesec dana a dva su trazila da ga kupe za 40.Treci je dao 50 € posle 30 dana. Nit ih traže nit boga mole al zato iz razloga nekih koji prodaju hardver stoje visoke cene.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.