Lud monitor proView. radi i onda ode u te čudne vode odakle se nekad vrati sam, a nekad uz pomoć ubeđivača, nežnim maženjem odozgo. Otvaran svi kontakti dobri elektronika na oko ok, al nekako mi čudno što ga udarcom, nekad i nekoliko njih (uporan mali) vraćam u radno stanje da bih bila elektronika logicnije mi je neki kontakt. Linije su bocne, ako se neko seca kad na crt omaneš Hz to se znalo javljati. Evo i snimak da vam bolje dočaram. ako neko imao slican problem, ideju bio bih zahvalan ako bi je podelio. https://www.youtube.com/watch?v=WDe8oplmoKc&feature=youtu.be
kabl je na dvi adapteru i kabl na vga, dva kompleta novih dvi adaptera i vga kabla sam otvorio, jedan kabl je bio sa feromagnetima drugi ne, ali isto. Monitor kad zaigra posle par uradaca ili smanj ostane samo na par mesta po horizontali da igra pa je upotrebljiv. Nekad potpuno prestane... ovo mi je sekundarni pa mi sad nije trebao jedno vreme. Al sad treba.... dok je bio rastavljen i nakacen nije hteo da mi zaigra, sklopio ga radio danima i onda opet po starom... glupo mi je baciti ga. u NS opravka obrni okreni je 3000. a dosta stvari sam uradim, al nemam predstavu od chega da pocnem. Zabole me ruka ovako.
promenio sma ubedjivac od danas je to zbornik radova neke konferencije :D ali to i dalje nije resenje mog problema :( ovo mi lici kao da je neki sync otisao
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.