Re: Re: Re: Wlado011 EVGA treba mi od tebe pomoc HITNO! Molim te!
25.05.2015. 21:05
status: user broj poruka: 19010
Pa kada si to uspeo da vidis, super, onda se samo registruj i kontaktiraj podrsku, otvori tiket, trazice ti da slikas brojeve, ako ih ima, nece biti problema. Ako su skinuti, za `ispod ruke` nema reklamacija.
Re: Re: Re: Re: Wlado011 EVGA treba mi od tebe pomoc HITNO! Molim te!
25.05.2015. 21:07
status: user broj poruka: 12
Molim te pogledaj na mom linku drugu sliku pa mi reci da li tu treba da stoji ta nalepnica?
:: Pa kada si to uspeo da vidis, super, onda se samo registruj i kontaktiraj podrsku, otvori tiket, trazice ti da slikas brojeve, ako ih ima, nece biti problema. Ako su skinuti, za `ispod ruke` nema reklamacija :: :: :: :: Kucao sam serial na oficijalnom sajtu i kaze da je shipovana 2013 godine i da garancija traje jos jednu godinu :: :: :: :: :: Nosi je kod Wlade na re-ballling, zatim blowing :: :: :: btw nema ta graficka 5god. garanciju.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?355686-EVGA-GeForce-GTX680-SC-Signature-2GB-GDDR5-potrebna-pomoc-HITNO!&p=4225208#post422520 :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Wlado011 EVGA treba mi od tebe pomoc HITNO! Molim te!
25.05.2015. 22:38
status: user broj poruka: 19010
Naravno da ne, ovo je neko zalepio radi kamuflaze, tako izgleda. Na ovoj karti inace fale nalepnice, neko je to sve poskidao.. nemas uslova za reklamaciju.
:: Molim te pogledaj na mom linku drugu sliku pa mi reci da li tu treba da stoji ta nalepnica :: :: :: Pa kada si to uspeo da vidis, super, onda se samo registruj i kontaktiraj podrsku, otvori tiket, trazice ti da slikas brojeve, ako ih ima, nece biti problema. Ako su skinuti, za `ispod ruke` nema reklamacija :: :: :: :: :: :: :: Kucao sam serial na oficijalnom sajtu i kaze da je shipovana 2013 godine i da garancija traje jos jednu godinu :: :: :: :: :: :: :: Nosi je kod Wlade na re-ballling, zatim blowing :: :: :: :: btw nema ta graficka 5god. garanciju.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?355686-EVGA-GeForce-GTX680-SC-Signature-2GB-GDDR5-potrebna-pomoc-HITNO!&p=4225208#post422520 :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wlado011 EVGA treba mi od tebe pomoc HITNO! Molim te!
25.05.2015. 22:57
status: user broj poruka: 12
Hvala ti mnogo. Od mene imas pivo.
:: Naravno da ne, ovo je neko zalepio radi kamuflaze, tako izgleda. Na ovoj karti inace fale nalepnice, neko je to sve poskidao.. nemas uslova za reklamaciju :: :: :: :: Molim te pogledaj na mom linku drugu sliku pa mi reci da li tu treba da stoji ta nalepnica :: :: :: :: :: Pa kada si to uspeo da vidis, super, onda se samo registruj i kontaktiraj podrsku, otvori tiket, trazice ti da slikas brojeve, ako ih ima, nece biti problema. Ako su skinuti, za `ispod ruke` nema reklamacija :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Kucao sam serial na oficijalnom sajtu i kaze da je shipovana 2013 godine i da garancija traje jos jednu godinu :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nosi je kod Wlade na re-ballling, zatim blowing :: :: :: :: :: btw nema ta graficka 5god. garanciju.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?355686-EVGA-GeForce-GTX680-SC-Signature-2GB-GDDR5-potrebna-pomoc-HITNO!&p=4225208#post422520 :: :: :: :: :: ::
PS : Ja sam te prijavio :D Uskoro cu ti poslati privatnu poruku :D
:: Obrisase mi komentar i opomenuse me na berzi, pederi i demoni. :: :: :: SAMDSUNG!! :: :: Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA
Sad ce wlada da prijavi tebe i to direktno u evga a tamo koliko cujem daju trajni ban, ne vredi da uzmes drugi nalog jednom kad te izbace to je zauvek.
:: Samo nastavi i ostaces bez naloga :D :: :: PS : Ja sam te prijavio :D Uskoro cu ti poslati privatnu poruku : :: :: :: Obrisase mi komentar i opomenuse me na berzi, pederi i demoni. :: :: :: :: :: :: SAMDSUNG!! :: :: :: :: Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA ::
:: Kupujem uglavnom na kupujemprodajem uvaljujem dodajem. Uskoro će mi stici 270x koja radi ali ne prima drivere :: :: :: Gde iskopas te raritete koji su naravno 99% pokvareni, na buvljacima ili limundo i te fore :: :: :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: :: Ram:10 Gb Kingsto :: :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650 :: :: Keyboard: Natec RX2 :: :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: :: Screen: ViewSonic 27 :: :: :: ::
Imao sam slucajeve i sa nvidia karticama pa sam ih duno i resio problem. Ovoj kad instaliras driver, slika se zamrzne.
:: AMD drajveri ne valjaju, nije to do kartice! :: :: :: Kupujem uglavnom na kupujemprodajem uvaljujem dodajem. Uskoro će mi stici 270x koja radi ali ne prima drivere :: :: :: :: :: Gde iskopas te raritete koji su naravno 99% pokvareni, na buvljacima ili limundo i te fore :: :: :: :: :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: :: :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: :: :: Ram:10 Gb Kingsto :: :: :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: :: Case:Storm Enforce :: :: :: PSU:Chieftec 650 :: :: :: Keyboard: Natec RX2 :: :: :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: :: :: Screen: ViewSonic 27 :: :: :: :: :: ::
Prevod jezika prevaranta za naivne ovce: (npr. Graficka karta i jos po nesto)
1. Neispitana - (ispitana je i NE RADI) 2. Netestirana - (testirana je i NE RADI) 3. Radila je poslednji put u mojoj mašini - (dok nije crkla pa ju je izvadio i prodaje, NE RADI) 4. Verovatno ispravna - (sigurno neispravna, NE RADI) 5. Stigla iz Austrije - (stigla sa buvljaka, probana i NE RADI) 6. Nemam procesor da je probam - (imao je procesor, proverio, NE RADI) 7. Verovatno je ok, ne razumem se - (razume se on odlično, probao je i NE RADI) 8. Trebalo bi da radi - (trebalo bi, ali NE RADI) 9. Spolja, bez vidljivih oštećenja - (nema teorije da se popravi, NE RADI) 10. Prodajem zlatnu ribicu, nisam pogledao da li je ziva, znaci ide kao NEISPITANA 11.Prodajem sijalicu od 60W, nemam bas nigde da je proverim stoga ide kao neispitana 12.Prodajem baterijsku lampu u kompletu sa baterijama, neispitano...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.