Poydrav forumasi, kupio sam laptop lenovo g50-30 koji ima posebno grafiku g force 820 1 gb rama. Instalirao sam win 8.1 i instalirao sam drajvere ya nju ali u propertisu mi pokayuje integrisanu grafiku. Kada stisnem desni klik ima opcija n widia i vidi grafiku. Kako da stavim kada desni klik stisnem-screen resolucion-advencet propertis da mi stoji ta grafika.
Da, trebalo bi da se pali ta g force 820 kada se, recimo, igra igrica, jer se tako stedi baterija kada radi integrusa samo za osnovne stvari. Drugar je imao isto takav konfigurisan laptop, ali se nije htela paliti druga grafa, nego je radila stalno integrusa. Bilo nesto do drajvera. Proveri kako radi kod tebe.
U device manager mora da stoje obe grafike inace nije dobar drajver koji si instalirao.I isto kao sto su koleze napisale jedna je za 2D druga za 3D , mada kod mene ima opcija na desni klik configure switchable graphics.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
sto se palis , zajebavaju te da furas integrusu , upalice se nvidia kad bude bilo potrbe za njom , do tad integrusa odlicno radi posao i stedis i baterju i lap je hladniji .. sta oces vise od toga
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.