iako mi nije potreban, uzeo sam x-wave digital one...
04.05.2015. 20:10
status: user broj poruka: 1121
u jednoj ranijoj temi sam kukao, kako kablovski set-top box ( ikomov) nikako ne mogu da vežem na asusov lcd od 22 inch-a ( hdmi-to dvi ), jer mi monitor non stop izbacuje : out of range... ovaj model stb-a ima deklarisano i 1080p sa refresh-om 60 Hz što se i spostavilo da je rešenje mog problema... cena : 3990Rsd, media sa usb-a šljaka ok, ima RFizlaz ( ma da nisam proveravao ima li i modulator), HDMI, SCART i digital audio ( chinch) . Odziv na promenu kanala je efikasan ( nema tromosti),snimanje programa-ok, meni i na srpskom, ne čuje se zujanje pretvarala.... jedino što zameram za sada - podešavanje slike...kontrast, svetlo, boja, sharpness... se ne rade na živo sa modom slike, nego na blanko u servisnojm modu.... eto moje iskustvo...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.