Drugari, unapred se izvinjavam, ukoliko neko moj post, tj. ovu temu shvati kao spam.
Želeo bih da predstavim moju novu video recenziju u pitanju je ASUS GTX980 STRIX OC grafička karta. Nadam se da će vam se svideti. I naravno želeo bih da čujem vaše komentare. :)
Jale napravi jednu temu za sve tvoje recenzije tako bi bilo bolje nego da pravis temu po temu. Jbg ovde ima malo ljudi koji mogu da priuste to sto se reklamira.. Kao sto su el presedente,Vlada i jos mozda jedan eventualno dvoje i to je to daj nesoto u nasem domenu par desetina eura da imaju Havok i Lord cemu da se raduju da preprodaju za 10 x puta vecu cenu ovako bezveze :D
Dobro, nije lose, moze i puno bolje, al mi nesto prekratko da bi se objasnilo bas sve u vezi ove kartice. Kazu da je malo losije odradjeno hladjenje VRM sekcije na ovoj Asusici kao i kod 780Ti i 780. Sto se tice 4K rezolucije, daleko je to za ovu karticu, cak iz TitanX, za 2K rezu moze da prodje uz neke kompromise oko garfickih podesavanja, ali je za HD na maximum garfickim podesavanjima idealna. Overklok moze bit i malo veci nego sto si ti dobio. Sve u svemu, pohvala za entuzijazam, moze uvek bolje da se odradi.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.