Kao sto tema kaze ako nekim slucajem se docepam neke kombinacije za kartu (980 GTX ili 390X kad izadje ) koja kuca pokriva garanciju i kod nas ? Bilo je pre da Ausus to radi kako drugi stoje ? hvala unapred
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
na kraju ce tako biti .Reko da pitam ovde da neko nije imao takvo iskustvo :)
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Telefon u ruke i zoves ovlascene servise i pitas... :: ::
XFX ima to sam proverio to ako uleti 390X a 980Ti ili obicna 980 raspitacu se i za PNY i EVGA Ali mi nije jasno kako vazi garancija iz Nemacke kod nas i iz Madjarske a iz USA ne ?
:: :: Proveri jedino za EVGA da li imaju worldwide garanciju, za ostale znam da nemaju.
:: XFX ima to sam proverio to ako uleti 390X :: a 980Ti ili obicna 980 raspitacu se i za PNY i EVG :: Ali mi nije jasno kako vazi garancija iz Nemacke kod nas i iz Madjarske a iz USA ne ::
Nemamo ni za Cryorig ovlasceni servis u srbiji pa su mi slali DHL-om delove koji su mi trebali o njihovom trosku. Osim toga, posalju ti RMA formulare pa ne placas carine i ostale gluposti. Svakako slanje graficke do Nemacke npr uopste nije skupo. Ne moras u USA da saljes, nego u najblizi ovlasceni servis.
SAMDSUNG!!!
Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA
najblizi je u nemackoj , ima i u francuskoj, danskoj , UK itd
kod nas jedini koji rade internacionalni transport je post expres :) , troskovi transporta bi iznosili 25e :)
eto vam sad sve informacije , pa porucujte iz USA .. i ne drvite vise sa garancijama jer ste i bogu na nos izasli .. jebala vas garancija , niko od vas nije procita NIKAD uslove garancije koje daje proizvodjac.
:: Nemamo ni za Cryorig ovlasceni servis u srbiji pa su mi slali DHL-om delove koji su mi trebali o njihovom trosku :: Osim toga, posalju ti RMA formulare pa ne placas carine i ostale gluposti. Svakako slanje graficke do Nemacke npr uopste nije skupo. Ne moras u USA da saljes, nego u najblizi ovlasceni servis :: :: SAMDSUNG!! :: :: Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA :: ::
Zapravo za sve zemlje Evrope je 2.200,00. Sto je manje od 20e. Daleko vise ustedis kupovinom karte u US. Plus nece neki imbecil domaci da te zajebava oko garancije nego ces sve lako da zavrsis.
SAMDSUNG!!!
Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA
vidis da si idiot , do 2kg tezine , svakih 0.5kg za zonu 2 se doplacuje za 200 din.
i naravno , uredjaj morate registrovati na zvanicnom sajtu, i morate imati sifru i pass da bi mogli ostvariti RMA .
plus zkoni za RMA nisu isti kao kod nas .. tako da netripujte sa znanjem sta prodavac mora da vam uradi .
:: Zapravo za sve zemlje Evrope je 2.200,00. Sto je manje od 20e :: Daleko vise ustedis kupovinom karte u US. Plus nece neki imbecil domaci da te zajebava oko garancije nego ces sve lako da zavrsis :: :: :: SAMDSUNG!! :: :: Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA :: ::
Realno bolje EVGA nego Asus koji se savija i kad otvorim kuciste imam trip da mi maticna jede graficku :D
Znaci ovako
EVGA 980TI ili 980 GTX XFX 390 X
@ Zooloo brate da znas da se i tu lomim :) ali realno dati 550 eura za konzolu i 3 igre pa 50 eura za pretplatu godisnju , 50 eura za dzojpad dodatni sve izadje 650 eura nije malo.
Videcu rok mi je do avgusta a dotle cu odluciti vec,Imao sam ponudu za PS4 igre iz USA ali dazbe samo na njihov server ide ne mogu igre na EU server tako da bi mi lag ubio i automatski batalio igre iz Usa :(
Hvala svima na idejama i sugestijama
:: Evga, to sve plasticno bre, lako kao perce. :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
Kojih bre 550e? Sta lupas? Consolemania i Istvan nude PS4 za 370e u proseku, jos dobijes i igru. Na to dodaj 100e jos za dzojstik i pretplatu (koja je vrv manja za 6 meseci, jer smo vec na pola godine otprilike) i eto. Naravno za igre udjes sa kesom, posle prodas i povratis 85% kesa i u krug.
Koristis UK PS Store ako kupujes online, ako uzimas igre ovako, KP i cao.
Prvo nikad ne bih kupio konzolu ili bilo sta tehnicko od ljudi koji DONOSE to je pod 1 Pod 2 garantni rok Sve sto sam ti naveo je iz jedne povljne radnje a mogo sam da dignem cenu jos za 100 eura gde svi uzimaju tako da opusteno.
@ Dex kako ne kad sam procitao na sajtu EVGA da se salje u Nemacku ako je problem ? isto je za XfX i Pny
:: Kojih bre 550e? Sta lupas? Consolemania i Istvan nude PS4 za 370e u proseku, jos dobijes i igru. Na to dodaj 100e jos za dzojstik i pretplatu (koja je vrv manja za 6 meseci, jer smo vec na pola godine otprilike) i eto. Naravno za igre udjes sa kesom, posle prodas i povratis 85% kesa i u krug. :: :: Koristis UK PS Store ako kupujes online, ako uzimas igre ovako, KP i cao. :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
Garantni list kao i svi ostali, na godinu dana, plus kome se jos pokvario PS4, hahaha, daj ne zajebavaj. Da dam domacim lopovskim pilicarima pare za u dzep, a ne ne, za taj visak evrova mozes da uzmes 32 tv i to ne ona sranja sto se zavrsavaju na `X` nego kvalitet bato, i opet naravno preko dobrih ljudi iz pokrajine.
Nzm sta se zamlacujes, ali ako volis da bacas pare, bacaj.. :D
I koja to nasa radnja je povoljna? Ako je 550e povoljno za PS4, mogu samo da ih pljunem u lice! Da si rekao da daju za 450 pa i da im progledam kroz prste.
imas za 450 ali dobijas klot konzolu dodas jos 50 i dobijes 3 igre uz nju 60 000 dinara Last of us ,Litle Big Planet i drive club... ja ne govorim napamet vec provereno a sto se tice garancije ti ako volis lutriju ja ne.
:: Bullshit! :: :: Garantni list kao i svi ostali, na godinu dana, plus kome se jos pokvario PS4, hahaha, daj ne zajebavaj. :: Da dam domacim lopovskim pilicarima pare za u dzep, a ne ne, za taj visak evrova mozes da uzmes 32 tv i to ne ona sranja sto se zavrsavaju na `X` nego kvalitet bato, i opet naravno preko dobrih ljudi iz pokrajine :: :: Nzm sta se zamlacujes, ali ako volis da bacas pare, bacaj.. :D :: :: I koja to nasa radnja je povoljna? Ako je 550e povoljno za PS4, mogu samo da ih pljunem u lice! Da si rekao da daju za 450 pa i da im progledam kroz prste :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
Bajo moj, garancija je godinu dana, sve provereno, a i sta si se uplasio toliko, komsija uzeo PS4 kada izasao i ne gasi ga po celi dan, koliko vec, a Sony ni da pisne, mada ti si baksuz, tebi ce i kamen da se pokvari. :D
Salu na stranu, realno, ne kvari se to tako bas, ali ako si ti bas resio da platis skuplje samo zato sto je iz pilicarske radnje, blago njima onda. Sve je to ista roba bajo moj, samo nakalemljena cena odozgo, da se kupi neki lep auto i pojebe koja kurva sa splava, sta ti je zivot.. :D
Kontaktirao sam EVGA putem maila i DA GRANACIJA VAZI !!!! samo je bitno da mi ponese racun i da se karta registruje na sajtu i to je to!! jebote 980 kod nas 750 eura i to sveto trojstvo koje je nula za EVGA a vamo 570 dolara superclocked ili ti 510 eura :) :)
pa to sam i ja rekao. samo lepo procitaj 3x rma police , sta vazi za koju godinu garancije.
:: Kontaktirao sam EVGA putem maila i DA GRANACIJA VAZI !!!! samo je bitno da mi ponese racun i da se karta registruje na sajtu i to je to! :: jebote 980 kod nas 750 eura i to sveto trojstvo koje je nula za EVGA a vamo 570 dolara superclocked ili ti 510 eura :) :) :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.