Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
TV-out signal prisutan nema VGA
STRANA 1 OD 1
Antimatery TV-out signal prisutan nema VGA 29.04.2015. 21:21 T61165

status: user
broj poruka: 997
Imam jedan cudan problem kod drugara, nema slike na VGA - DVI izlazu dok na TV-out slika je normalna, kompjuter radi dobro, menjana napajanja isto, menjane tri graficke i opet isto.

Ploca MSI K9N neo V1.0 imao li ko ovakav slucaj?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Srdjanc ... 29.04.2015. 21:41 #592790

broj poruka: 3106
Da nije do TV ili kabla?

VMARC 29.04.2015. 21:47 #592792

broj poruka: 9425
Super je ploca, a koja je graficka? :D
Ako nije do podesavanja TV izlaza kao Single display, onda je crkla ta (neimenovana) graficka?
Antimatery Ne ne 29.04.2015. 22:00 #592794

Ma kakvi, napisao sam da sam na toj ploci probao tri graficke kao i njenu kojoj su otisli elektroliti. Probano je drugo napajanje, Od grafickih sve isti simptomi ATI 2400XT, 7300GT, 8800GT dakle isto i sa chiftec napajanjem. Na tv-u radi sve kako treba igrice sve ok.

problem je sto ne pojavi ni BIOS pojavi bios na TV-u na ploci setovano PCI-E najnoviji bios ubacen preko TV-a :) , sumnjam da je nesto u PCI-E vodu tresnulo ali me kopka da ima snage da potera kartice koje se ne napajaju dodatno kao sto je 7300GT i 2400XT, dok za 8800GT ide setopisnski ali nista isto na TV radi...

Ploca je njesra a grafika je bila 6200TC

VMARC 29.04.2015. 22:28 #592796

broj poruka: 9425

Izvini, stvarno nisam procitao to za tri graficke...
Ma to je onda ploca, nema sta drugo...

vladarko Monitor 30.04.2015. 01:58 #592804

broj poruka: 4228
Da li si probao s drugim monitorom, eventualno s drugim vga kablom?
Pozdrav!

Vlada

Antimatery Jesam 30.04.2015. 06:16 #592807

Da probao sam to je bas ovaj monitor sa koga pisem, probao sam i dvi i vga monitor. Neka linija u pci-e slotu ne radi koja je bitna za vga signal a ostalo radi. Cisto pitam posto je problem bas redji obcno crkne skroz.
Antimatery Jesam 30.04.2015. 06:17 #592808

Da probao sam to je bas ovaj monitor sa koga pisem, probao sam i dvi i vga monitor. Neka linija u pci-e slotu ne radi koja je bitna za vga signal a ostalo radi. Cisto pitam posto je problem bas redji obcno crkne skroz.
codeus .. 30.04.2015. 06:33 #592809

broj poruka: 4054

probaj sa drugim drugarom :)

ploca je ..

cojka032 @Antimatery 30.04.2015. 15:11 #592844

broj poruka: 297
Ako je tupavi WIN 7 sistem u pitanju on ume da se zaglupi samo tako sa izlazima. Imao sam slican problem dok nisam otkrio da je win 7 automatski stavio da mu je defoltni izlaz slike na monitoru vece rezolucije ( sto je u mom slucaju bio LG FulHD TV ) a problem sam resio tako sto sam iskopcao kabal iz graficke sto mi ide u tv pre podizanja sistema i onda je dao signal na monitoru a potom sam stavio da mi je on uvek defoltni izlaz slike i dan danas radi tako. Djordje ( dete partizana ) moze da potvrdi kavi su problemi bili jer sam sa njim i resio isti.

Windows Hardware update
Windows has detected that you have moved your mouse.
Please restart your computer

Antimatery Ok druze... 30.04.2015. 20:55 #592881

Hvala na odgovorima svima.

@cojka032:

Ma nije tamo je XP no problem je u samom startu, bios se inicijalizuje samo na TV-outu i tamo sve fino radi, ma nista ploca je. Da je vrednija ploca pa da se covek bakce sa signalima iz PCI-E slota ali ovako ploca je krs ne vredi trositi reci a kamo li vreme. Nego cudan problem na `prvu` loptu pa reko ajd da podelim i cujem misljenja.

@codeus

Ju .... pu pu sta ti pada na pamet :) pre bi se stavio u struju sto rece jedan za Brus Lee-ja :) :) :)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs