`Jedan od nedostataka GeForce GTX Titan X kartice je bilo to što kompanija NVIDIA nije dozvoljavala partnerskim kompanijama da modifikuju karticu sa nereferentnim kulerom. Ovo bi moglo uskoro da se promeni obzirom da je NVIDA navodno dala zeleno svetlo za kreiraje varijanti GTX 980 ti kartica sa prilagodljivim kulerom. NVIDIA bi ovu najavu mogla da obelodani krajem maja ili početkom juna što je odlično vreme za Computex događaj. Pomenuta kartica bi mogla da poseduje 6GB sistemske memorije, ali i više radne memorije odnosu na Titan X model. Sa prilagodljivom varijantom, možemo da očekujemo da će u pitanju biti jedna od najbržih video kartica na tržištu.`
Re: Prilagodljive verzije GeForce GTX 980 Ti kartice
23.04.2015. 12:46
status: user broj poruka: 360
:: `Jedan od nedostataka GeForce GTX Titan X kartice je bilo to što kompanija NVIDIA nije dozvoljavala partnerskim kompanijama da modifikuju karticu sa nereferentnim kulerom. Ovo bi moglo uskoro da se promeni obzirom da je NVIDA navodno dala zeleno svetlo za kreiraje varijanti GTX 980 ti kartica sa prilagodljivim kulerom. NVIDIA bi ovu najavu mogla da obelodani krajem maja ili početkom juna što je odlično vreme za Computex događaj. Pomenuta kartica bi mogla da poseduje 6GB sistemske memorije, ali i više radne memorije odnosu na Titan X model. Sa prilagodljivom varijantom, možemo da očekujemo da će u pitanju biti jedna od najbržih video kartica na tržištu.
Cek cek kako sad radna i sistemska memorija na grafickoj? Valjda samo radna ili sam nesto propustio?
Msi Z87 G45 Gaming + 4770k ES /Club 3d r9 280x Royal Queen/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/kingston v100 60 gb,WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.
Na poklon bi voleli svi :) A po toj ceni ces takvu kartu videti znas kad? Poslednja karta koja se vodila kao hi end a prelazila je nesto malo vise od 300 eur je bila 8800 GTS 512 (G92)
Od tad pa na ovamo cene su skakale drasticno. Sad imas kartu za 1000 eur lagano pa se pusi. Mislim to i nije za nasu ciljnu grupu ali svakako poentu shvatas. Katastrofa kud je otislo sve, u tri lepe.
Dodaju naš pdv na iznos cene karte u EU, paušalno rečeno. Tj. deri mršu stil.
codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
:: Ja više ništa ne razumem šta se dešava kod nas i kako formiraju maloprodajnu cenu :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Pogledaj tu naponsku, LOOK AT IT, LOOK AT IT! 3x 8 pin!? U enciklopediji pored sexy stoji ta fotka :>
Kod nas se formira cena: hmm kosta 600 u dolarima? Ok, prebacicemo u evre, i dodati 20% za nas porez, iako vec imamo pored u EU i kupujemo bez istog. E sada, jos 20% zbog da jedete govna... a mogli bi jos 10% za gazdu, da ima.
SAMDSUNG!!!
Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.