Ofcourse, just because the API has launched doesn’t mean there will be game support from the get go. While there will be multiple titles that support the new DirectX12 (if Microsoft is to be believed) and Unreal Engine 4 is already in early access to fully understand and exploit the new API, the industry wouldn’t truly pick up till later this year. The presence of launch day games mean we should be able to thoroughly judge the API and view (hopefully) unbiased results instead of relying on company benches.
By holiday season however, we should have a very wide variety of DX12 games. DX12 is probably one of the most important features of Windows 10 (if not the most important), primarily because a successful launch of the same will also ensure much needed migration from Windows 7 to Windows 10, something that Microsoft now desperately needs. If Microsoft is able to successfully shift its user base from Windows 7 to Windows 10, that would be something of a win for the company, considering so far the enthusiasts have mostly rejected Windows 8 and 8.1 (as indicated by surveys).
dobro ti nama dosao na ovaj forum. Kako bi predsednika drugacije aktivirali. Troluje ljudima sve moguce teme, kroz nzv. politicku korektnost i polovicne odgovore. U dubini duse verujem da je veoma usamljena osoba sklona kratkovidosti i bezlicnosti odnosa. Stoga, opleti oro naveliko i pre ili kasnije i predsednik ima da djipa samo tako. Dal od muke, ljubomore, nuzde ili cega vec, pick one :)...1 ______________________________________ Fiat justitia ruat caelum http://www.dodaj.rs/f/38/3Z/1cB9qWjw/3/mail.jpg
Hvala. Pusti budale. Jos ima tebe da napadaju ako ga budes dirao, ovde izgleda vole takve likove (ako sam dobro skapirao na koga mislis). Doletece on kasnije da troluje opet, nego je uglavnom aktivan nocu, a preko dana kad normalan narod radi nesto pametno, on spava letnji dan do podne.
:: dobro ti nama dosao na ovaj forum. Kako bi predsednika drugacije aktivirali. Troluje ljudima sve moguce teme, kroz nzv. politicku korektnost i polovicne odgovore :: U dubini duse verujem da je veoma usamljena osoba sklona kratkovidosti i bezlicnosti odnosa :: Stoga, opleti oro naveliko i pre ili kasnije i predsednik ima da djipa samo tako. Dal od muke, ljubomore, nuzde ili cega vec, pick one :)... :: _____________________________________ :: Fiat justitia ruat caelum :: http://www.dodaj.rs/f/38/3Z/1cB9qWjw/3/mail.jp :: ::
Čiji dupli nalog je ovaj Bobo17? Čim napada Sajka, mora da je dupli nalog, i mora da je iz Mirijeva. A možda je i tripli nalog ove dvojice (tj. ovog jednog) što se guraju za jednim kompom? Kad bolje razmislim, i ja volim da napadam Sajka. Možda je to moj dupli nalog?
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
Dupli nalozi dolaze sa skartiranim Radeon R9 280x grafikama, to je poznati `Shkarting Evolved` program. Znaci, svi mi koi smo zaebani pa smo kupili skart R9 280x grafike od `ostatka sveta` gde, kako svi svecki mediji javljaju, `3/4 gejmera ima Nvidiju`, smo umesto Battlefield 4 i slicnih igara dobili po 2 besplatna duplirana naloga ovdi :))))))
:: Čiji dupli nalog je ovaj Bobo17? Čim napada Sajka, mora da je dupli nalog, i mora da je iz Mirijeva :: A možda je i tripli nalog ove dvojice (tj. ovog jednog) što se guraju za jednim kompom :: Kad bolje razmislim, i ja volim da napadam Sajka. Možda je to moj dupli nalog
Ulozili su dosta vremena da stvore neki look and feel, deluje da su konacno resili ko ce imati koji UI, deluje mi da je market poceo da se solidno puni aplikacijama. W10 deluje kao dobro i zaokruzeno parce softvera. Mislim da je pametan potez da uloze vise vremena u poboljsavanje sistema i dodavanje novih funkcionalnosti kroz cesce azuriranje nego da svake godine pokusavaju da izmisle novi UI.
Opet neka pompezna najava kako nesto iz Microsoft-a prestaje da postoji, a ustvari samo ista stvar menja ime (u ovom slucaju zadrzava isto za u buduce). Nesto mi ovo smrducka na neki must-be-online fazon da konacno stanu na put pirateriji. Ako sam dobro ukapirao vise nece da izmisljaju nova imena i ship-uju malo dolickanu istu stvar, vec ce jednostavno samo da rade updejt kao sto i jesu do sad (i naravno daju znacajnim updejovima imena divljih macaka ili poslastica) :D
AMD izdao listu Directx 12 kompatibilnih grafika i APUa
14.05.2015. 15:29
status: user broj poruka: 417
AMD posted a thing or two on its blog about the DX12 API. The blog entry also lists a handy overview of what cards are actually DX12 compatible.
Now very little is new to the list, other then the fact that AMD is confirming DX12 compatibility with products based on the GPU/IGPs below. Presuming you’ve installed Windows 10 Technical Preview Build 10041 (or later) and obtained the latest driver from Windows update, here’s the list of DirectX 12-ready AMD components.
AMD Radeon R9 Series graphics AMD Radeon R7 Series graphics AMD Radeon R5 240 graphics AMD Radeon HD 8000 Series graphics for OEM systems (HD 8570 and up) AMD Radeon HD 8000M Series graphics for notebooks AMD Radeon HD 7000 Series graphics (HD 7730 and up) AMD Radeon HD 7000M Series graphics for notebooks (HD 7730M and up) AMD A4/A6/A8/A10-7000 Series APUs (codenamed “Kaveri”) AMD A6/A8/A10 PRO-7000 Series APUs (codenamed “Kaveri”) AMD E1/A4/A10 Micro-6000 Series APUs (codenamed “Mullins”) AMD E1/E2/A4/A6/A8-6000 Series APUs (codenamed “Beema”)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.