Problem koji se javlja je sledeće prirode: kada se pokrene neki klip na `youtube` nema slike i izbaci grešku: `Display driver stopped responding and has recovered`, u igrama tipa LoL, Rift i Dota2 radi normalno, pretraživači su Chrome, IE i Firefox i svuda je isto. Probao da pretražim po Net-u i ne rade ni jedna od solucija, prepravka u registri bazi vezano za TDR, reinstalacija drajvera, testiranje memorije (za šta tvrde po forumima da je 99% do memorije ovaj problem). U stvari interesuje me samo da li je kvar na grafičkoj jer ima garanciju još mesec dana. U pitanju je Sapphire Radeon HD7770 sa 1Gb GDDR5 memorije, monitor je Dell U2312HM (1920x1080), memorija je Kingston HyperX1600 (probao sam i na niži klok od 1333MHz ali bez uspeha), ploča M5A97 Pro, proc je AMD FX-4100 i ostatak nije bitan. Ako je neko imao ovakav problem zanima me rešenje odn. da`l je do grafike kako bi je reklamirao dok još mogu, ne zanimaju me rešenja po forumima na Net-u jer sam ga bukvalno preoro i ništa nije pomoglo.
Ja bi odradio sitem lepo sa novim drajverima, a ako se i posle toga bude desavalo do grafike je 99%, Imao sam slican problem pre 3-4 godine sa 4850.
AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Gigabyte R9 270 OC SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepower 600 Wati
:: Pozdrav forumašima :: :: Problem koji se javlja je sledeće prirode: kada se pokrene neki klip na `youtube` nema slike i izbaci grešku: :: `Display driver stopped responding and has recovered`, u igrama tipa LoL, Rift i Dota2 radi normalno, pretraživači su Chrome, IE i Firefox i svuda je isto. Probao da pretražim po Net-u i ne rade ni jedna od solucija, prepravka u registri bazi vezano za TDR, reinstalacija drajvera, testiranje memorije (za šta tvrde po forumima da je 99% do memorije ovaj problem) :: U stvari interesuje me samo da li je kvar na grafičkoj jer ima garanciju još mesec dana :: U pitanju je Sapphire Radeon HD7770 sa 1Gb GDDR5 memorije, monitor je Dell U2312HM (1920x1080), memorija je Kingston HyperX1600 (probao sam i na niži klok od 1333MHz ali bez uspeha), ploča M5A97 Pro, proc je AMD FX-4100 i ostatak nije bitan :: Ako je neko imao ovakav problem zanima me rešenje odn. da`l je do grafike kako bi je reklamirao dok još mogu, ne zanimaju me rešenja po forumima na Net-u jer sam ga bukvalno preoro i ništa nije pomoglo :: :: Hvala unapred
Ipak je do grafičke, posle nekoliko dana počela je da izbacuje artifakte i u igrama i nakon toga mrak, više nije davala sliku, na žalost garancija je bila 2 godine što mi je čudno za Sapphire koji je jedan od boljih ATi brendova.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.